ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζονται αδιάκοπα έργα και παρεμβάσεις καθημερινότητας στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης

Μαϊος 10, 2021 0
Συνεχίζονται αδιάκοπα έργα και παρεμβάσεις καθημερινότητας στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης
Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρίπολης σε τοπικές κοινότητες, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει διαμηνύσει κατ΄ επανάληψη ότι σε όλη τη διάρκεια αυτής της 4ετίας, θα στηριχθούν τα χωριά μας, παράλληλα με την πόλη.

Στον Παλαιόπυργο, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με την αποκατάσταση και διάνοιξη αγροτικών δρόμων και χανδάκων, από μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Παλαιόπυργου, Βασίλης Κουτσουράκης, σε συνομιλία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Γιώργο Λαγό, ζήτησε να μεταφέρει στον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη το θετικό κλίμα που υπάρχει στην περιοχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο Αντιδήμαρχος τον διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια όλων στη διοίκηση του δήμου είναι να επαναφέρουν τα πάντα σε μία κανονικότητα, με επαναλαμβανόμενες μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις.

Στην Αγριακόνα, συνεργεία πρασίνου προχώρησαν σε διάνοιξη δρόμων με ερπυστριοφόρο και στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα.

Ο Πρόεδρος της Αγριακόνας Γεώργιος Τσιάμας τόνισε: «Δέκα έξι χρόνια Πρόεδρος, πρώτη φορά γίνονται συντονισμένες παρεμβάσεις στην περιοχή μας στην καθημερινότητα.

Πλέον, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα απορρίμματα.

Οι περισσότεροι δρόμοι είναι γεμάτοι βράχια και μόνο με αυτό το μηχάνημα μπορούσαν να διανοιχθούν και ευχαριστούμε τον φίλο Αντιδήμαρχο Γιώργο Λαγός, διότι εισάκουσε το αίτημά μας.

Οι περισσότεροι δρόμοι, λόγω δυσκολίας, είχαν να καθαριστούν δέκα χρόνια.

Συγχαρητήρια στη Δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr