Επιτυχής ολοκλήρωση Προγράμματος Εκπαίδευσης Πολιτών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης

Ιουλίου 15, 2021 0
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών με τίτλο «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» που διοργανώθηκε στο Λεωνίδιο, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, του Νομού Αρκαδίας, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.…
 

Το πρόγραμμα διεξήχθη σε 3 εκπαιδευτικά group, διάρκειας 12 ωρών, κατά τις ημερομηνίες 26-27/6, 3-4/7 και 10-11/7 και το παρακολούθησαν 40 συμμετέχοντες, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις Βασικές Ά Βοήθειες, στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και στην Αντιμετώπιση Επειγόντων Περιστατικών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος και υπάλληλοι του Δήμου Λεωνιδίου, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου, Υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας, Εκπαιδευτικοί κ.α.

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και το Δήμαρχο, κ Λυσίκατο Χαράλαμπο για τη βοήθεια του και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου για τη διεξαγωγή του Προγράμματος. Επίσης, θερμές ευχαριστίες από τους εκπαιδευτές και το Περιφερειακό Συμβούλιο του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης προς τις κυρίες, Λάτση Βασιλική και Φακλή Βαρβάρα, για την άψογη συνεργασία, τη θερμή φιλοξενία που προσέφεραν στους Εκπαιδευτές καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή, αλλά και το ζήλο που επέδειξαν για τη διοργάνωση του προγράμματος και την επιμόρφωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού κατοίκων.

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής το πρόγραμμα στο Λεωνίδιο θα επαναληφθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης, το επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διοργανωθεί στην Τρίπολη κατά τις ημερομηνίες 17-18/7/2021. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified on 15 Ιουλίου 2021 %13:%Ιουλ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr