Ασφαλτόστρωση στην τοπική κοινότητα Βλαχοκερασιάς

Αυγούστου 10, 2021 0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αντικατάστασης ασφαλτοτάπητα σε δημοτικές οδούς, στην τοπική κοινότητα Βλαχοκερασιάς.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 241.8000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ανταποδοτικά έσοδα της Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ανάδοχος του εν λόγω έργου έχει αναδειχθεί η εργοληπτική εταιρεία του κ. Ευστάθιου Κότσιφα.

Την πορεία των έργων διαπίστωσε εκ του σύνεγγυς ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Κατσφάνα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους, με σκοπό να εξασφαλίσει ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο τόσο στην πόλη, όσο και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης. Διαπιστώσαμε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στην Βλαχοκερασιά, όπου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις βελτίωσης στο σύνολο σχεδόν των δρόμων της τοπικής κοινότητας.

Αποδεικνύομε στην πράξη ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, προχωράμε σε έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα στις τοπικές μας κοινότητες.»

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εργασίες:
• Σε τμήματα οδών με χώμα θα γίνουν εκσκαφές – καθαιρέσεις, κατασκευή υπόβασης οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους, βάσης οδοστρωσίας πάχους 0,10 m και κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα.
• Σε τμήματα οδών με θραυστό υλικό, θα γίνει κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους 0,10 m και κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα.
• Σε τμήματα παλαιάς ασφάλτου θα γίνει απόξεση τμήματος ασφαλτικού, εφαρμογή πετρελαϊκών προϊόντων και ασφαλτόστρωση οδού με χρήση κοινής ασφάλτου συμπυκνωμένου πάχους 0,05μ.

Last modified on 10 Αυγούστου 2021 %12:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr