Γορτυνία: Πυροσβέστης σώζει από τη φωτιά γατάκι!

Αυγούστου 12, 2021 0

Μπροστά στον πύρινο όλεθρο και την καταστροφή, υπάρχουν εικόνες που έκαναν όλο τον κόσμο να «λυγίσει» αλλά και κάποιες που δίνουν την ελπίδα για το αύριο.

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτοφανή καταστροφή καθώς πάνω από 900.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη, σπίτια και περιουσίες καταστράφηκαν και η μανία της φωτιάς που καίει εδώ και εννέα ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας δεν έχει σταματημό.

Από όπου πέρασε η πύρινη λαίλαπα, οι εικόνες που σχηματίστηκαν στη συνέχεια ήταν αποκαρδιωτικές. Μαύρο τοπίο, κρανίου τόπος. Από τη Γορτυνία όμως, ήρθαν οι πιο ευχάριστες εικόνες των τελευταίων ωρών. Στο Νεοχώρι, όπου δόθηκε μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις και έγινε τιτάνιος αγώνας να προστατευθούν σπίτια και περιουσίες των πολιτών, ένας πυροσβέστης δεν ξέχασε και τα ζώα, που στις περιπτώσεις αυτών των πυρκαγιών αρκετές φορές έμειναν πίσω από πανικόβλητους ιδιοκτήτες και δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη.

Ο πυροσβέστης, λοιπόν, βρήκε ένα μικρό γατάκι και κατάφερε να το σώσει από τη μανία της φωτιάς. Το άτυχο ζωάκι φαίνεται ιδιαίτερα φοβισμένο, αφού έχει «καψαλιστεί» από τις πύρινες «γλώσσες», ωστόσο, ο πυροσβέστης όχι απλά το έσωσε αλλά φρόντισε και να το ανακουφίσει πηγαίνοντάς το στο όχημα για να του ρίξει λίγο νερό και να το κάνει να αισθανθεί καλύτερα…

Πηγή: newsbomb.gr

Last modified on 12 Αυγούστου 2021 %11:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr