Ο Δήμαρχος Γορτυνίας και η υπερπροσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς στη Γορτυνία

Αυγούστου 13, 2021 0

Τα κατάφεραν τελικά με μεγάλη προσπάθεια, μέρες και νύχτες άνθρωποι με "μηχανές" αλλά και με φτιάρια και λάστιχα, έλληνες και "ξένοι", όλοι μαζί.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης μίλησε για μια δύσκολη επόμενη μέρα για τους κατοίκους των χωριών που επλήγησαν, και πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματα άμεσα.

Υπήρξαν και επιχειρούν και από γης και αέρας οι δικές μας επίγειες δυνάμεις, Τσέχων, Γερμανών, Γάλλων, Ρουμάνων που επιχειρούν και αυτοί με σημαντική συνεισφορά, οι ομάδες πυροπροστασίας, εθελοντικές ομάδες, πολιτική προστασία, μηχανήματα έργου και ιδιώτες οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ο καθένας με ότι μπορεί για να διασώσουν τις περιουσίες τους και τα χωριά τους και είναι καταλυτική η παρουσία των εθελοντών, επλήγη ένα από τα παραγωγικά κομμάτια του δήμου μας, υπάρχον πολλοί ελεώνες, διάσπαρτοι οικισμοί, ποιμνιοστάσια, μαντριά, λοιπές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές καταστροφές. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν υπήρξε απώλεια σε ανθρώπινη ζωή, είχαμε απώλειες ζώων και κατοικιών

Είχαμε την απώλεια κάποιων σπιτιών, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη η φωτιά αφήνει πίσω της πολλά προβλήματα και εμείς ως δήμος θα πρέπει να το διαχειριστούμε άμεσα, ως δήμος σε συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις κάνουμε όσες ενέργειες χρειάζεται, τοποθετήσαμε γεννήτριες ώστε να υπάρχει ρεύμα και νερό. τα συνεργεία καταγράφουν όλες τις ζημιές για να μπορέσουν να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν.

 

Last modified on 13 Αυγούστου 2021 %14:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr