Κώστας Κολιόπουλος: είμαι χαρούμενος που γύρισα στον Παναρκαδικό! Θα προσπαθήσουμε να πιάσει τους στόχους της η ομάδα.

Σεπτεμβρίου 20, 2021 0

Ο Κώστας Κολιόπουλος μετά την συμφωνία του με τον Παναρκαδικό, αμέσως έκανε και το ντεμπούτο στον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Δόξας Μεγαλόπολης, περνώντας σαν αλλαγή και σκόραρε 2 φορές!

Ο έμπειρος και χαρισματικός σκόρερ δήλωσε στο arcadialive.gr :

Πρώτα από όλα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Παναρκαδικού ύστερα από διάστημα 4 χρονών. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ καθώς κάθε καλοκαίρι που μιλούσα με την ομάδα για να γυρίσω, όλο κάπου κολλούσε η συμφωνία . Φέτος αυτό δεν συνέβη , καθώς από την πλευρά μου μπορούσα να συνδυάσω την συμμέτοχη μου στην ομάδα με τα επαγγελματικά μου και έτσι επήλθε η συμφωνία.

Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας μου είπαν το πρότζεκτ για φέτος και ήθελα να γίνω και εγώ ένα κομμάτι αυτού.

Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρόνια για την ομάδα, καθώς και για το ποδόσφαιρο γενικά αφού και φέτος το νούμερο ένα ζήτημα είναι πως θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται από την επίδραση της πανδημίας στη χωρά μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα, ο Παναρκαδικός φέτος θα είναι μια νέα ομάδα αφού έχουν γίνει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, από τους παίκτες μέχρι και το προπονητικό επιτελείο. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος δουλειάς από πλευράς μας, ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να βγάλουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ο κύριος Τζαναβάρας είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, που μαζί με τους βοηθούς του θα μας βοηθήσουν να είμαστε αυτοί που πρέπει, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα πάντως προμηνύεται να είναι δύσκολο λογικά της συμμετοχής αρκετών ιστορικών ομάδων για την κατηγορία. Εμείς σαν παίκτες θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η αρχή για την ομάδα μας έγινε με τη νίκη για το κύπελλο με αντίπαλο τη Δόξα Μεγαλόπολης, μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Στόχος φυσικά για τον Παναρκαδικό εκτός από το να τελειώσει στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία και μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ να έχει αίσιο και γρήγορο τέλος όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία, σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και επίσης η νέα αγωνιστική χρόνια να αρχίσει και να τελειώσει όπως πρέπει, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για όλο τον Ελληνικό αθλητισμό, γιατί η άθληση είναι κομμάτι της ψυχαγωγίας και κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.

 

Last modified on 20 Σεπτεμβρίου 2021 %20:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr