Οκτώ χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το ΚΑΑ Παλλάδιον

Οκτωβρίου 12, 2021 0
Οκτώ χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το ΚΑΑ Παλλάδιον
Οκτώ χρόνια ζωής, δράσης, προσφοράς και δημιουργίας συμπλήρωσε πριν από λίγες μέρες ( 3/10/2021 ) το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην Τρίπολη. Οκτώ χρόνια γεμάτα ανθρώπινες στιγμές, έντονα συναισθήματα και πολλά χαμόγελα.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να δυναμώσει το κοινωνικό του πρόσωπο και σε αντίθεση με τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος ( οικονομική κρίση και πανδημία ) να αναβαθμίσει περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Ήταν οκτώ χρόνια συνεχούς προσπάθειας και εξέλιξης. Τα μετρήσιμα αποτελέσματα που καταγράφηκαν όλο αυτό το διάστημα ήταν θετικά και ήρθαν με σκληρή συλλογική δουλειά, με καλή οργάνωση και με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.

Τίποτα στην αρχή δεν ήταν εύκολο και σίγουρα τίποτα δεν μπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητο. Με επιμονή στο στόχο της ποιοτικής αποκατάστασης και αποθεραπείας των ασθενών και έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κέρδισε το στοίχημα της αγοράς και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στον τομέα της αποκατάστασης καθώς και πεδίο ασφάλειας για τους πολίτες.

Με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Κέντρου ( 3/10/2013 ) η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη μαζί με εκπροσώπους όλων των Τμημάτων και τηρώντας αυστηρά τα μέτρα κατά του covid 19 έσβησε τα κεράκια σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΜΗΤΙΣ την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ένας τυχερός υπάλληλος κέρδισε δωροεπιταγή 200 ευρώ για ένα ταξίδι από το DESTINO TOURS μετά από κλήρωση που έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου.

Στο μήνυμά της προς τους εργαζόμενους η κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα αλλά και για το αξιόλογο αποτέλεσμα που έφερε κάτω από αντίξοες συνθήκες τονίζοντας ότι η νέα χρονιά θα βρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ακόμα πιο δυνατό και πιο έτοιμο για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις αλλά και οι απαιτήσεις της μετά covid εποχής.

“Στις δυσκολίες απαντάμε με επιμονή, στην κριτική απαντάμε με αυτοκριτική και στις ανάγκες των ασθενών μας απαντάμε με ποιότητα και αποτέλεσμα. Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε θετικά στην εμπιστοσύνη των τοπικών κοινωνιών που μας έχουν αγκαλιάσει και να αναδείξουμε περισσότερο το κοινωνικό μας πρόσωπο. Πάνω σε αυτούς τους άξονες θα συνεχίσουμε και είμαι σίγουρη ότι στο τέλος αυτής της διαδρομής θα δικαιωθούμε. Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους μας” δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr