Καλογιαννίδης: Ο αντίπαλος μας δίνει ενθουσιασμό και επιπλέον κίνητρο

Οκτωβρίου 18, 2021 0

Ο προπονητής του Ερμή Μελιγούς Κώστας Καλογιαννίδης μετά τον τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα του με την Ερμιονίδα δήλωσε το soccerlive .gr :

Ένα τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ερμής Μελιγούς πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο.

Μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση στη Σαντορίνη, η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη αναμετρήθηκε με την ΑΕ Ερμιονίδας στο γήπεδο του Άστρους, με το ισόπαλο 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων (τα γκολ του Ερμή σημείωσαν ο Γ. Καδδάς με πέναλτι και ο Μπάιρον με κεφαλιά).

Για το τελευταίο τεστ και την πρεμιέρα μίλησε στο Soccerlive ο 45χρονος προπονητής, σημειώνοντας πως ο προσεχής αντίπαλος δίνει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

«Προσπαθήσαμε και στο φιλικό με την Ερμιονίδα να διορθώσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Σε αρκετά διαστήματα του αγώνα το καταφέραμε, υπάρχουν όμως και κάποιες ελλείψεις που πρέπει να δούμε. Θεωρώ, όμως, ότι μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παιχνίδι με παιχνίδι αυτό θα λυθεί. Όσο δεν υπάρχει αγωνιστικος ρυθμός, είναι δύσκολο να διορθώσεις καταστάσεις» υπογράμμισε αρχικά ο τεχνικός του Ερμή και πρόσθεσε: «Αναμένουμε όλοι με ιδιαίτερη χαρά το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που θα μπορούσε να παίξει στη Super League 2 και για δικούς της λόγους επέλεξε να αγωνιστεί χαμηλότερα. Αυτό μας δίνει και έναν παραπάνω ενθουσιασμό αλλά και κίνητρο για να παίξουμε και πιο όμορφα. Είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr