Διαγραμμίσεις και επισκευές από τα συνεργεία του Δήμου στο Λεβίδι

Οκτωβρίου 20, 2021

Το Δημαρχείο Λεβιδίου επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/10/2021) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για ζητήματα και έργα που αφορούν την εν λόγω δημοτική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε όλα τα αιτήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα και δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη (20/10/2021), τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης έπιασαν δουλειά.
Ειδικότερα, έγινε διαγράμμιση - χρώση θέσης ΑΜΕΑ, διαγράμμιση για απαγόρευση στάθμευσης στις 4 γωνίες της πλατείας και τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη νότια πλευρά της πλατείας.
Ακολουθούν, τοποθέτηση κουπαστών στις σκάλες της πλατείας, αντικατάσταση φθαρμένων πλακών στον ποδηλατοδρόμο, αντικατάσταση οργάνου παιδικής χαράς, επισκευή διαφόρων σημείων στα πεζοδρόμια εισόδου στο Λεβίδι, καθώς και επισκευή τοιχίου με πλάκες στο δημοτικό σχολείο.

levidierg3

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή είναι και θα είναι δίπλα στο Λεβίδι. Ακούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και με βάση τις διαθέσιμες δυνάμεις μας, ανταποκρινόμαστε το γρηγορότερο δυνατό. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγαλύτερη, έχει κεντρικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Παράλληλα, έχουμε δρομολογήσει σοβαρές υποδομές για την περιοχή, όπως το μεγάλο έργο της κατασκευής Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου, με προϋπολογισμό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, με προοπτικές ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου κ. Παναγιώτης Ξύδης, εκπροσωπώντας το τοπικό συμβούλιο δήλωσε: «Την Δευτέρα το βράδυ ζητήσαμε να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην περιοχή μας και την Τετάρτη το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης ήταν εδώ. Χρόνια αιτήματα μας, με τη δημοτική αρχή Τζιούμη, τα λύνουμε άμεσα.
Είναι σημαντικό ότι πολλά έργα τα οποία ζητούσαμε πάνω από δέκα χρόνια, υλοποιούνται τώρα και για το λόγο αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης και προσωπικά στον Δήμαρχο».

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr