Μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη, στο “Παναρκαδικό Νοσοκομείο” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεκεμβρίου 30, 2021 0
Μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη, στο “Παναρκαδικό Νοσοκομείο” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Σε μια εποχή όπου η προσφορά και η αλληλεγγύη σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ήρθε από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος – Σταθούλη) συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του κ. Λουμπαρδιά, τον ιατρό κ. Πετρόπουλο και με την σύμφωνη γνώμη του υπευθύνου του τμήματος covid κ. Βασιλείου παρέδωσαν ευχετήριες κάρτες για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Η συγκινητική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στο WinCancer, μια άτυπη εθελοντική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης, που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της χώρας για τον καρκίνο εν γένει.
Η συγκεκριμένη δράση εκ μέρους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν ένα διαφορετικό και συνάμα ξεχωριστό «επισκεπτήριο» αγάπης που δέχτηκαν φέτος τις άγιες ημέρες οι ασθενείς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Παιδιά από διάφορες γωνιές της Ελλάδας αλλά και από την ΑΕΚ Τρίπολης έφτιαξαν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κάρτες, είτε με μια ευχή, είτε μια απλή κουβέντα συμπαράστασης είτε ακόμη και μια θετική σκέψη για τους ανθρώπους που περνούν αυτές τις άγιες ημέρες μέσα στο νοσοκομείο. Στις πιο κάτω κλινικές του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης: Covid, παιδιατρική, παθολογική και καρδιολογική οι ασθενείς έλαβαν τις εν λόγο κάρτες και από μεριάς μας ελπίζουμε να δώσαμε ένα τόνο αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης στην συνέχεια του αγώνα νοσηλείας τους με την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους γεμάτοι υγεία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr