Εκκίνηση από το Ναύπλιο για το 1o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης

Ιανουαρίου 13, 2022 0
Εκκίνηση από το Ναύπλιο για το 1o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης
Με τον αριθμό ρεκόρ των 75 συμμετοχών, θα εκκινήσει το χειμερινό 1o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης.

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου, στο φιλόξενο χώρο του Fougaro Art Center όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό, 75 σπάνια κλασσικά-ιστορικά οχήματα θα δώσουν την μάχη με το χρόνο, καλούμενα να εκτελέσουν με επιτυχία 8 Δοκιμασίες Ακριβείας.

Ιδανικό σκηνικό, τα 200 χιλιόμετρα χειμερινού ορεινού τοπίου. Στο τέλος της διαδρομής, η φιλόξενη αρκαδική πρωτεύουσα, η Τρίπολη, περιμένει τους συμμετέχοντες.

Είδαμε με χαρά παλαιά μέλη και φίλους από όλες τις λέσχες να δηλώνουν συμμετοχή. Με τους περισσότερους υπάρχουν δεσμοί φιλίας 20ετιας, που ξεκινούν από την ίδρυση του ΑΡΣΟΕ το 2002. H εισαγωγή του Χρονολογικού Συντελεστή (Co-Efficient), σε συνδυασμό με απλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (είτε με Μέση Ωριαία Ταχύτητα, αλλά κυρίως με απόλυτο χρόνο) πέρα από την διασκέδαση των πληρωμάτων δίνει ίσες ευκαιρίες, ακόμη και σε συμμετέχοντες με μηδενική εμπειρία για διάκριση. Με μεγάλη χαρά είδαμε τις συμμετοχές να φτάνουν τις 75 και πληθώρα οχημάτων στις κατηγορίες F και G που πλέον τείνουν να γίνουν σπάνιο θέαμα σε εκδηλώσεις. Ήταν αρχικός στόχος, όταν οι οργανωτές σχεδίασαν την εκδήλωση, να δουν και πάλι ποικιλία οχημάτων όλων των εποχών και συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Όλα δείχνουν ότι τα κατάφεραν.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω COVID19 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, σχεδιάστηκε μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Ο διοργανωτής ευχαριστεί τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς δε, την υποστήριξη των χορηγών , θα ήταν αδύνατον να προσφερθούν τόσες πολλές παροχές. Είναι οι: ΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, INTER CARS, MASTER FIREWORKS & BALLOONS και ΠΑΡΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ.

Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15 Ιανουαρίου 2022

10:00-13:15 Διοικητικός έλεγχος και παραλαβή υλικού/Τεχνικός έλεγχος σύμφωνα με το ωράριο (ΦΟΥΓΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟ)

14:00 Εκκίνηση 1ου σκέλους, ΦΟΥΓΑΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

16:00 Ανασυγκρότηση, ΤΕΓΕΑ

18:30 Τερματισμός 1ου Σκέλους, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

22:00 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων 1ου Σκέλους, και ωραρίου εκκίνησης 2ου Σκέλους

16 Ιανουαρίου 2022

10:00 Εκκίνηση 2ου σκέλους, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

13:30 Τερματισμός 2ου Σκέλους, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

14:30 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων

15:00 Απονομή

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

http://arsoeargos.blogspot.com/2022/01/blog-post.html

  • RALLY

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr