Οι απονομές του 1ου Ιστορικού Rally Τρίπολης

Ιανουαρίου 17, 2022 0
Οι απονομές του 1ου Ιστορικού Rally Τρίπολης
Το 1ο Ιστορικό Rally Τρίπολης φιλοξενήθηκε στον Δήμο Τρίπολης, το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Ιανουαρίου 2022).

Ο αγώνας οργανώθηκε από τον Αργολικό Σύλλογο Οχημάτων Εποχής και στηρίχθηκε εμπράκτως από τον Δήμο Τρίπολης.

Το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Άρεως, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης (ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως συνοδηγός στον αγώνα), δήλωσε: «Είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε στον Δήμο Τρίπολης να διοργανώσουμε αυτό τον αγώνα, διότι εξ αρχής ο δικός μας στόχος είναι να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που θα φέρνουν επισκέπτες στην πόλη μας και θα υπάρξει μια αύξηση της εμπορικότητας και της κίνησης στην αγορά. Για μεγάλο διάστημα, ο κορωνοϊός μας εμπόδισε, αλλά έχουμε ξεκινήσει και σε αυτό το πλαίσιο είναι και αυτή η διοργάνωση.

70 ιστορικά αυτοκίνητα με οδηγούς και συνοδηγούς είναι από το Σάββατο στην πόλη μας, έμειναν και ξόδεψαν στην πόλη και η κίνηση αυτή αυξάνει την επισκεψιμότητα. Γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης μας και της περιοχής μας θα γίνουν οι πρεσβευτές μας.

Εφόσον μας το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες, εμείς θα συνεχίσουμε διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.»

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησαν απονομές, όπου παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου, καθώς και ο εμπνευστής του αγώνα, Βασίλης Κοττής.

  • RALLY

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr