Νότια Κυνουρία: Δημοπρασία Κληροδοτήματος Άννας Μωραίτου

Αυγούστου 16, 2022 0
Νότια Κυνουρία: Δημοπρασία Κληροδοτήματος Άννας Μωραίτου
Η δημοπρασία αφορά ακίνητο (οικόπεδο) επιφάνειας 234,50 τ.μ., που βρίσκεται επί των οδών Τσαμαδού 62 & Υψηλάντου, στην Πειραιά, ιδιοκτησία του Κληροδοτήματος Άννας Μωραΐτου (Κεφάλαιο Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας).

Το ακίνητο που περιγράφεται ανωτέρω, θα εκμισθωθεί στην πραγματική και νομική κατάσταση που αυτό ευρίσκεται κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της ανακοίνωσης του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, σε αυτόν που θα προσφέρει τη μεγαλύτερη τιμή μισθώματος σε σχέση με την ελάχιστη τιμή που ορίζεται κατωτέρω αφού τηρηθούν οι διατάζεις του Ν.4182/13, όπως ισχύει σήμερα.

Οι όροι διενέργειας του διαγωνισμού, καθορίζονται σύμφωνα με την υπ. αριθ. 03-2022, σε ορθή επανάληψη, απόφαση (ΑΔΑ: 6Κ7ΙΩΚΝ-Ψ5Σ) της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Άννας Μωραΐτου.

Το μηνιαίο μίσθωμα θα έχει ως τιμή έναρξης της δημοπρασίας, το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ και τριάντα επτά λεπτών (2.572,37 € ) μηνιαίως. Το τέλος χαρτοσήμου επί του μισθώματος (σήμερα 3,6%) ή τυχόν άλλος φόρος ή τέλος που θα το αντικαταστήσει (Φ.Π.Α. κλπ) βαρύνουν το μισθωτή.

H προθεσμία υποβολής προτάσεων στο Κληροδότημα Άννας Μωραΐτου(Λεωνίδιο, 22300) θα είναι είκοσι (20) ημέρες,απότηνανάρτησητηςπαρούσαςπερίληψηςστοδιαδικτυακότόποτηςΔιεύθυνσηςΚοινωφελώνΠεριουσιών τουΥπουργείουΟικονομικώνhttps://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias, ήτοι έως 31.08.2022(Ημερομηνία ανάρτησης:12.08.2022).

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας, παρέχονται οι εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στο τηλέφωνο 2757360227. Αρμόδιος υπάλληλος, ο κος Καττής Ιωάννης (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr