×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/ekdilosi_areos

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/ekdilosi_metamorfosi

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Η πρόταση του δωρητή του μνημείου του Μανώλη Δούνια στον Δήμο Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 24, 2022 0
Η πρόταση του δωρητή του μνημείου του Μανώλη Δούνια στον Δήμο Τρίπολης
Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Μανώλη Δούνια, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, καθώς και ο δωρητής του μνημείου κ. Χρήστος Καλογερόπουλος, ο οποίος έκανε μια πρόταση στον Δήμο Τρίπολης, προκειμένου όσοι επισκέπτονται την πόλη να βλέπουν το μνημείο.

Συγκεκριμένα πρότεινε, η οδός Ναυπλίου με την Περιφερειακή να μονοδρομηθεί με κατεύθυνση προς το κέντρο, έτσι ώστε να δίνεται χώρος στους επισκέπτες και στα πούλμαν να βλέπουν σημαντικά πράγματα, τα οποία αποτελούν «κόσμημα» για την πόλη. Ενώ, παρακίνησε και ομογενείς να συμβάλλουν σε αυτό με διάφορες ενέργειες.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία θα ήταν καλό να συζητηθεί, έτσι ώστε να αναδειχθούν σημαντικά ιστορικά μνημεία τα οποία διαθέτει η πόλη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr