Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμ.Σκαντζού στο έργο «Βελτίωση – συντήρηση του Επαρχιακού δρόμου Άστρος – Λεωνιδίου»

Νοεμβρίου 03, 2022 0
Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμ.Σκαντζού στο έργο  «Βελτίωση – συντήρηση του Επαρχιακού δρόμου Άστρος – Λεωνιδίου»
Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζού, τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ.Λυσίκατο, τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων Π.
Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά, την επιβλέποντα του έργου κα.Κοκοσιούλη και τον εργολάβο κ.Κότσιφα στο έργο «Βελτίωση – συντήρηση του Επαρχιακού δρόμου Άστρος – Λεωνιδίου»,…

Ελέγχθηκαν τα τμήματα του δρόμου και οι επικίνδυνες στροφές που πρέπει να βελτιωθούν σύμφωνα με την μελέτη. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες για να συνδυαστούν με την εξέλιξη του έργου στο Λιμάνι του Λεωνιδίου, το οποίο είναι ένα εξίσου πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή.

Τα έργα υποδομών που εκτελούνται από την Περιφερειακή Αρχή του κ.Παναγιώτη Νίκα αγκαλιάζουν όλη την Αρκαδία. Όχι στην καταστροφολογία και την στείρα άρνηση, όχι στον τοπικισμό. Ναι στην Ανάπτυξη της Αρκαδίας, τόνισε ο κ. Σκαντζός.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr