Στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης

Ιανουαρίου 25, 2023 0
Στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης
Στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) με τίτλο «ο Δεκάλογος για την Σωτηρία των Δασών μας – Η Επόμενη Ημέρα», συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.
Στην τοποθέτησή του γύρω από την Πολιτική Προστασία των Δήμων ο Δήμαρχος εστίασε στις απαραίτητες συνέργειες μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και κεντρικής Κυβέρνησης. Καθώς και στην περιορισμένη διάθεση πόρων για την άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων, που δυσχεραίνει το έργο των Δήμων ολόκληρης της χώρας.
Επίσης, ο Δήμαρχος κ. Κούλης, εξέφρασε δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες του προς το σύνολο των αιρετών και συνεργατών του Δήμου Γορτυνίας οι οποίοι συμβάλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας και στην διαχείριση των καταστροφών.
Ο Δήμος Γορτυνίας είναι μέλος του δικτύου Σ.Π.Α.Υ. εκπρόσωποι του οποίου μαζί με τον Πρόεδρό του και Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, πρόκειται να επισκεφθούν σύντομα το Δήμο Γορτυνίας για μεταφορά τεχνογνωσίας στην διαχείριση θεμάτων Πολιτικής Προστασίας κατά τα ήδη εφαρμοσμένα πρότυπα του Σ.Π.Α.Υ. στον Υμηττό.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr