ΑΕΚ Τρίπολης: Hμερίδα φιλικών αγώνων στο Athlisis Tennis Club

Μαρτίου 24, 2023 0
ΑΕΚ Τρίπολης: Hμερίδα φιλικών αγώνων στο Athlisis Tennis Club
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές της μικρής αγωνιστικής ομάδας του ομίλου (κάτω των 10 ετών) για τις…
Λίγο πριν τα επίσημα παιδικά τουρνουά, οι μικροί αθλητές τις ακαδημίας μας στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έδωσαν φιλικούς αγώνες στο Athlisis Tennis Club.
Από τα δύο σωματεία περίπου 25 μικροί τενίστες/τενίστριες κάτω των 10 ετών ευχαριστήθηκαν παιχνίδι σε πορτοκαλί-πράσινο επίπεδο, μάζεψαν αγωνιστικές εμπειρίες και έφυγαν με ένα αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Σπουδαία συμπεράσματα βγήκαν για τους προπονητές από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών στους αγώνες ταμπλό που διοργανώθηκαν στο Athlisis Club με τα αποτελέσματα για την ομάδα μας να έχουν ως εξής:
Στα αγόρια την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν ο Σ. Νικολάου και ο Κ. Τσούτσος.
Στα κορίτσια την πρώτη θέση πήρε η Ε. Μανιάτη και την τρίτη η Κ. Παπακώστα.
Συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για το πλούσιο θέαμα και την συμμετοχή τους και ευελπιστούμε σε νέα αγωνιστικά ταξίδια το επόμενο διάστημα, πριν τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
#ΤΕΝΝΙΣ #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ #παιδι #ΑΕΚ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΤΕΝΝΙΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr