Γιάννης Τρουπής: Συνεχίζω να στηρίζω τις δράσεις του Επιμελητηρίου για το καλό της Γορτυνίας

Ιουνίου 12, 2020

Μετά από μια έντονη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του κ. Τρουπή και του κ. Κούλη, ο δήμαρχος Γορτυνίας έκρινε σκόπιμο να συντάξει μια επιστολή, στην οποία αναφέρει ότι ο κ. Τρουπής είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στη Γορτυνία και ότι ο Δήμος λύνει τη συνεργασία του με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του pna.gr με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή σχετικά με την γραπτή ανακοίνωση του Δημάρχου Γορτυνίας, μας ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να σταματήσει η προσπάθεια που το ίδιο το Επιμελητήριο έχει ξεκινήσει για το Κέντρο Μελισσοκομίας της Βυτίνας. 

Αυτό το διάστημα έχω σημαντικά επιμελητηριακά θέματα να ασχοληθώ. Δεν μπορώ να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος αποκαλείται "προεδράρα" και "δημάρχαρά". Έχω αποδείξει πόσο ενδιαφέρομαι για την Γορτυνία. Ένα ξεχωριστό τόπο με αγαπητούς ανθρώπους.

Όπως είπε ο κ. Τρουπής, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο ίδιος σέβονται τον θεσμό του δημάρχου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι κανένας θεσμός δεν μπορεί να λύει τη συνεργασία του με έναν άλλον κατά το δοκούν του δημάρχου, του ενός, δηλαδή, προσώπου που εκπροσωπεί όμως έναν ολόκληρο Δήμο.

Τον κ. Κούλη κανείς δεν τον εξουσιοδοτεί να γράφει όσα γραφεί και όλα αυτά απηχούν προσωπικές του θέσεις και μόνο.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr