Άγιος Πέτρος: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ

Ιουλίου 23, 2021 0
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου.
Τόσο το Κρόνιο Πέρασμα 70χλμ. όσο και οι Δρόμοι Πάρνωνα (Ημικρόνιο Πέρασμα) 35χλμ. πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε, μετά την απουσία ενός έτους, και ο παιδικός αγώνας 1 χλμ με τη συμμετοχή 50 περίπου λιλιπούτιων φίλων της περιοχής μας.

Οι δρομείς πλήρως εναρμονισμένοι στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα του Covid 19, προσκόμισαν το απαραίτητο τεστ ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους. Για όσους δεν μπορούσαν να έχουν κάποιο από τα απαραίτητα αυτά έγγραφα, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είχε μεριμνήσει ώστε να υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, από το πρωί στην Κοινότητα του Αγίου Πέτρου ώστε να διεξάγει δωρεάν rapid test.

Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε συμμετείχαν 150 δρομείς οι οποίοι έκαναν πολύ καλές επιδόσεις οι οποίες απ΄ ότι φαίνεται οφείλονται και στην αλλαγή της ώρας.    

Νικητές στο ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ αναδείχτηκαν ο Γιώργος Λουφέκης και η Μάτα Κλησάρη η οποία και μετά από αυτήν την επικράτησή της έχει έρθει πρώτη στα 6 από τα 8 Κρόνια που έχουν διοργανωθεί. Στον μικρότερο αγώνα Δρόμοι Πάρνωνα ή Ημικρόνιο Πέρασμα νικητές ανακηρύχθηκαν ο Θανάσης Καρβουνιάρης από τους άνδρες και η Ντίνα Λάμπρου στις γυναίκες.

Μεγάλη ήταν η αρωγή του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίου Πέτρου καθώς και των τοπικών επαγγελματιών στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Επίσης με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Άστρους καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο.

Στις λιτές απονομές μεταλλίων και κυπέλλων συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Κατσής και Γιώργος Σαμαρτζής.

Last modified on 23 Ιουλίου 2021 %21:%Ιουλ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr