Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης

Σεπτεμβρίου 03, 2021 0

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δημήτρη Μακαρούνη, με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων στην εν λόγω σχολική μονάδα, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εργολαβίας για τη συντήρηση δημοτικών σχολείων, με προϋπολογισμό περίπου 170.000 €.

Οι εργασίες προέβλεπαν αναβάθμιση των εξωτερικών χώρων, καθώς και επισκευές - επιδιορθώσεις σε εσωτερικούς χώρους.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι «προχωράμε σε επιδιορθώσεις για να μπορούν τα παιδιά μας να βρίσκονται σε ένα σχολικό περιβάλλον ασφαλές, ανθρώπινο και όμορφο».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία, καθώς και τον ανάδοχο που σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσε τις εργασίες στα σχολεία που προβλέπονταν στην εν λόγω εργολαβία. Παράλληλα, έκανε και ιδιαίτερη μνεία στην άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, τόνισε: «Είμαστε σε αναζήτηση χώρου για να δημιουργηθεί ένα νέο Νηπιαγωγείο στην περιοχή «Μπασιάκου» . Και ένας από τους μεγάλους μας στόχους είναι η δημιουργία και κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στην οδό Τεγέας, προϋπολογισμού σχεδόν 3.000.000 €, μέσω του προγράμματος Αντ.Τρίτσης».

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης και προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο εξέφρασε ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος επισήμανε πως «με πενιχρά μέσα προσπαθεί ο Δήμος Τρίπολης να κρατήσει όρθια τα σχολεία».

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Μακαρούνης αναφέρθηκε στην εξελισσόμενη προσπάθεια της δημοτικής αρχής, τα τελευταία δύο χρόνια, να αναβαθμίσει τα σχολικά κτίρια, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους δωρητές, αναφερόμενος στην μεγάλη προσφορά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου.

Last modified on 3 Σεπτεμβρίου 2021 %15:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr