Ποδηλατώντας την Ελλάδα: Στο Άστρος έφρασε ο Κρητικός ποδηλάτης που διασχίζει της Ελλάδα με το ποδήλατό του

Οκτωβρίου 13, 2021 0
Ο Κρητικός ποδηλάτης Παναγιώτης Μπαλολάκης που διασχίζει την Ελλάδα με το ποδήλατό του, έφτασε στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Άστρος.

Ο κ. Μπαλολάκης την 162η ημέρα του ταξιδιού του επισκέφθηκε τη Βόρεια Κυνουρία. Στη συνομιλία του με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη ανέφερε πως το “Ποδηλατώντας την Ελλάδα” είναι μία δράση η οποία υποστηρίζεται από το Δήμο Χανίων. Το μοναδικό μεταφορικό του μέσο είναι το ποδήλατο. Με σεβασμό στη φύση επισκέπτεται και διαμένει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπου έχει την ευκαιρία να φωτογραφίσει ιστορικά και τουριστικά σημεία.

Το παλιό Λιμάνι Χανίων ήταν η αφετηρία του κ. Μπαλολάκη από όπου ξεκίνησε στις 4 Μαΐου του 2021 με τη φιλοδοξία μέσα σε διάστημα 180 ημερών να καλύψει μια διαδρομή 7.000 χλμ περνώντας από διάφορα σημεία της χώρας.

2
Περισσότερες πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του κ. Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό – σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε μέσα από τις σελίδες της δράσης σε:
Facebook: https://www.facebook.com/podilatontastinellada και
Instagram: https://www.instagram.com/podilatontastinellada

3

Last modified on 13 Οκτωβρίου 2021 %18:%Οκτ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr