Απόλλων - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Η κεφαλιά-δυναμίτης του Μπαράλες έφερε την πρώτη νίκη

Οκτωβρίου 16, 2021 0

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από έξι αγωνιστικές

Πήρε αυτό που ήθελε ο Αστέρας στην Ριζούπολη και έκανε σεφτέ στις νίκες.

Χρυσός σκόρερ για την αρκαδική ομάδα ήταν ο συνήθης ύποπτος Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος με μια τρομερή κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Ο Μπρούνο Άλβες ήταν δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο. Ο βετεράνος στόπερ ήταν ο παίκτης που στο 3' έσωσε τον Απόλλωνα πάνω στη γραμμή στην κεφαλιά του Κρέσπι, ενώ στο 21' προσέφερε το highlight του ημιχρόνου με το φάουλ-φωτοβολίδα που τράνταξε το δοκάρι.

Ο Σόνι στο 47' ο Αστέρας απείλησε με δυνατό μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κότσαρης. Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 48' οπότε ο Μπαράλες με κεφαλιά-δυναμίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την αρκαδική ομάδα.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (82' Λισγάρας), Ντομίνγκεζ, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο (82' Ματέι), Φαν Λα Πάρα (63' Τσιλούλης), Μαρτίνες (58' Σαχλί), Σλίβκα, Ιωαννίδης (63' Ντάουντα).

Αστέρας Τρίπολης:  Τσιφτσής, Καρμόνα, Βαγιέντε, Καστάνιο, Αλβάρεζ, Μουνάφο, Σανταφέ (82' Ιγκλέσιας), Κρέσπι, Σόνι (70' Ριέρα), Σίτο (70' Καπίγια, 82' λ.τρ. Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Last modified on 16 Οκτωβρίου 2021 %22:%Οκτ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr