Εκδήλωση Εγκαινίων «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» (vid)

Νοεμβρίου 04, 2021

Eκδήλωση εγκαινίων της έδρας του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το Κέντρο επιλέχθηκε ως ένα από τα 424 «Νέας Γενιάς» Κέντρα EUROPE DIRECT και αποτελεί μέρος του ομώνυμου Πανευρωπαϊκού Δικτύου. Τα εν λόγω Κέντρα συμπληρώνουν και υποστηρίζουν τις δραστηριότητες επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων θεσμικών οργάνων και οργανισμών της Ε.Ε., τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Τα εγκαίνια του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» είναι η αφορμή για να ξεκινήσει συζήτηση στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Την εκδήλωση καλωσόρισαν ο Πρόεδρος Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικός Γραμματέας ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Καμπόσος, Πρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών.

Στην εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Last modified on Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 21:44

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr