Κώστας Τζιούμης: «Χωρίς εστίαση δεν υπάρχει κοινωνική ζωή και οικονομία»

Νοεμβρίου 09, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: «Χωρίς εστίαση δεν υπάρχει κοινωνική ζωή και οικονομία»
Στην έναρξη του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εστίασης, που εξελίσσεται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας και την Estiasi Greece.


Στην αρχή του συνεδρίου, προβλήθηκε το επετειακό βίντεο του Δήμου Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης χαρακτήρισε «τύχη αγαθή» για τον Δήμο Τρίπολης να διοργανώνεται αυτό το συνέδριο, τη χρονιά που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Η εστίαση αφορά το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνικής ζωής μας και ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομίας.
Χωρίς εστίαση δεν υπάρχει κοινωνική ζωή και οικονομία.
Προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να στηρίξουμε την εστίαση η οποία βάλλεται πανταχόθεν κι αυτό έγινε από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφαιρέσαμε τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, επετείναμε ατελώς τους χώρους κατάληψης, δώσαμε μεγαλύτερες ευκολίες πληρωμής των υποχρεώσεων των καταστημάτων.»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πάρη Κατσικερό για την προβολή και φροντίδα του «Μεγάλου Καφενείου» που αποτελεί τοπόσημο για την Τρίπολη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr