Αρκαδία: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση συστήνουν στα φροντιστήρια

Ιανουαρίου 03, 2022 0
Αρκαδία: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση συστήνουν στα φροντιστήρια
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Αρκαδίας - Λακωνίας εύχεται σ’ όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία για το μέλλον αφήνοντας πίσω όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την χρονιά που έφυγε.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των φροντιστηρίων μας, από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, οι συνάδελφοι - μέλη του τοπικού παραρτήματος της Τρίπολης , αξιολογώντας την έξαρση της πανδημίας και σε τοπικό επίπεδο και αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες και την αγωνία μαθητών και γονιών, αποφάσισαν να συστήσουν σε όλα τα μέλη του την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τις επόμενες 3 ημέρες, μέχρι και την Τετάρτη 5/1/2022, εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης.
Με την πρόταση αυτή δηλώνουμε για άλλη μια φορά, τον απόλυτο σεβασμό μας στη δημόσια υγεία καθώς και την προστασία της υγείας όλων των μαθητών και καθηγητών μας, εξασφαλίζοντας την ποιοτική και ασφαλή εκπαίδευση, με την αξιοποίηση κατάλληλου σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, που όλα τα νόμιμα και πιστοποιημένα φροντιστήρια του νομού μας, με ιδιαίτερη επιτυχία ακολούθησαν τα προηγούμενα 2 χρόνια.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος  Δημήτρης Βόσνος
Ο Γραμματέας Βαγγέλης  Αντωνόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr