Παναρκαδικός | Δήλωση Προέδρου Ηλία Καναβέτα

Ιανουαρίου 18, 2022 0
Παναρκαδικός | Δήλωση Προέδρου Ηλία Καναβέτα
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την προεδρία της ομάδας, μοναδικός μου στόχος ήταν το καλό του Παναρκαδικού. Αγωνιστικά και οργανωτικά. Με καλούς και άξιους συνεργάτες καταφέραμε τη σεζόν 2020-2021 να κρατήσουμε στη Γ΄Εθνική την ομάδα μας μέσα σε δύσκολες…

Ιστορικές ομάδες, έπεσαν στις τοπικές κατηγορίες, επιχειρηματίες με οικονομική άνεση, αποχώρησαν από τον χώρο του ποδοσφαίρου και σε πείσμα των καιρών αποφάσισα να οδηγήσω την ομάδα μας και στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

Μεθοδικά και επαγγελματικά κλείσαμε συμφωνίες με παίκτες που αρκετοί από αυτούς σύντομα θα αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, φέραμε προπονητές μορφωμένους και με μεγάλα βιογραφικά, είχαμε επαφές με Δήμο και Περιφέρεια για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ήρθαμε σε επαφή με χορηγούς, μεγάλους και μικρότερους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και

Με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται και τον Παναρκαδικό μας στην 3η θέση του ομίλου, δεν φανταζόμουν πως θα γινόμουν μάρτυρας γεγονότων, όπως αυτά που έλαβαν χώρα με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Λάθη κάνουμε όλοι και μέσα από αυτά γινόμαστε καλύτεροι, όμως η αντίδραση προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου με ύβρεις και άσχημες χειρονομίες, την ώρα που οι παίκτες μας κέρδιζαν τις εντυπώσεις κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (και κόντρα σε μία κακή διαιτησία) ήταν κάτι που με εξόργισε.

Δεν σας κρύβω πως σκέφτηκα την παραίτηση και ζύγισα τις καταστάσεις με την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Ε, λοιπόν, την ώρα που η ομάδα παλεύει για την επίτευξη των στόχων της, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις μεταγραφικές, γηπεδικές και χορηγικές, και την ώρα που ο Παναρκαδικός μας δεν έχει ολοκληρώσει την υπόθεση παραμονή (αν και είμαστε πολύ κοντά) δεν θα κάνω πίσω.

Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να χαλάει το κλίμα στην ομάδα και οι παίκτες μας, τα παιδιά μας, αντί να μας βλέπουν ενωμένους, να βιώνουν τοξικές καταστάσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους που αποδεδειγμένα ξέρουν μόνο να καταστρέφουν και όχι να χτίζουν. Σε Γενικές συνελεύσεις και συναντήσεις έχω ζητήσει από όποιον επιθυμεί να αναλάβει τη διοίκηση με συγκεκριμένο πλάνο και πρόγραμμα.

Με κάποιον μαγικό τρόπο, την κρίσιμη ώρα, αυτοί οι κύριοι είναι εξαφανισμένοι και εμφανίζονται μόνο όταν έχουν λυθεί τα περισσότερα θέματα που απασχολούν την ομάδα (πληρωμένοι παίκτες και προπονητής, καλή αγωνιστική εικόνα, ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον από ομάδες με στόχους πρωταθλητισμού, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ενδιαφέρονται για να μας αναδείξουν) για να κάνουν κακό!

Δεν τους θέλουμε, δεν τους χρειαζόμαστε, δεν τους έχουμε ανάγκη!

Είναι ελάχιστοι, είναι συγκεκριμένοι και εμφανίζονται μία φορά το μήνα, σε κρίσιμα παιχνίδια για να προκαλέσουν. Τους λέω ανοιχτά πως αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά, είναι καλύτερο για όλους να μην έρχονται στο γήπεδο. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα κόψουμε την κερκίδα σε κάποιον, όμως δεν θα ανεχτούμε να ξανασυμβεί το οποιοδήποτε σκηνικό που θα στρέψει τα βλέμματα από τον αγωνιστικό χώρο σε καταστάσεις που δεν χωρούν στη λογική μας.

Ο Παναρκαδικός είναι γεννημένος για τις Εθνικές κατηγορίες και όχι για το χαμηλό επίπεδο που τον θέλουν κάποιοι για να κερδίσουν αξιώματα στο… τζάμπα.

Επαναλαμβάνω πως είναι ελάχιστοι και καλό θα είναι η πλειοψηφία να τους απομονώσει. Υπάρχει γι΄αυτούς, χώρος στο διαδίκτυο για να συνεχίσουν τον ντροπιαστικό αγώνα τους κάτω από κείμενα που αναφέρονται στην ομάδα μας, με αλλαγές στα προφίλ, ψεύτικα ονόματα και σχόλια που όλοι ξέρουμε από πού προέρχονται. Αλλωστε, όσο και αν νομίζουν για το αντίθετο, η ανωνυμία στο ίντερνετ δεν μένει για πάντα…

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους χορηγούς μας, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους που μας έχουν φτάσει ένα βήμα από την επίτευξη του βασικού μας στόχου.

Είμαστε Παναρκαδικός, μεγάλος και τρανός…»

  • Παναρκαδικός ΑΟ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr