Παναρκαδικός: Ευχαριστίες σε Σημαιοφορίδη – Δήλωση Σωτηρόπουλου

Μαρτίου 31, 2022 0

Η διπλή δικαίωση του Παναρκαδικού στις υποθέσεις των αγώνων που δεν είχαν γίνει με Χαραυγιακό και ΑΣ Σαντορίνης 2020, δημιούργησαν στους ανθρώπους του συλλόγου την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Λάκη Σημαιοφορίδη, ο οποίος χειρίστηκε το ζήτημα από τη θέση του νομικού εκπροσώπου της ομάδας, πετυχαίνοντας τις δικαστικές νίκες για τους πράσινους.

Σε προσωπική του δήλωση, ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Σωτηρόπουλος, εκφράζει τις σχετικές ευχαριστίες, ενώ επισημαίνει πως ο Παναρκαδικός θα επανέλθει πιο δυνατός στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε πολύ τον δικηγόρο μας, κον Σημαιοφορίδη Λάκη, για την άρτια παρουσία του στις υποθέσεις της ομάδος μας με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματός μας (ΕΠΟ) και ιδιαίτερα για την εικόνα που παρουσίασε για το ιστορικό σωματείο μας. Εδώ να επισημάνουμε ότι καταδικάζουμε απερίφραστα ολους όσοι (τους γνωρίζουμε με ονοματεπώνυμο και αποδείξεις) με γκεμπελίστικες και υποχθόνιες παρεμβάσεις, προσπάθησαν να δημιουργήσουν, πριν τις δίκες μας , απαξιωτικό κλίμα εις βάρος της ομαδος μας. Ο Παναρκαδικός είναι ιστορικό, αλλά και πολύ μεγάλο σωματείο και θα αναδειχθεί μέσα από τις στάχτες του. Ευχαριστούμε δε ολους όσοι μας βοήθησαν (ηθικά-οικονομικά) στον αγώνα μας αυτό. Ιδιαίτερη μνεία στη κον Πόκα Θεόδωρο που στάθηκε δίπλα στον πρόεδρό μας κον Καναβέτα Ηλία, σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ιστορική ομάδα μας».

πηγή ; soccerlive.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr