Δ. Μακαρούνης: «Τετραήμερο γεμάτο χαμόγελα και επιτυχίες Αρκάδων αθλητών»»

Μαϊος 09, 2022 0
Δ. Μακαρούνης: «Τετραήμερο γεμάτο χαμόγελα και επιτυχίες Αρκάδων αθλητών»»
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Δ. Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας, Δημήτρης Μακαρούνης, με αφορμή τις επιτυχίες του Αρη Τρίπολης, του ΑΟΝΤ, του ΓΣΑ, του ΠΟΤ και της ΑΕΚ Τρίπολης.

«Το τετραήμερο 5-8 Μαΐου ήταν γεμάτο επιτυχίες και χαμόγελα τόσο σε επίπεδο γυναικείου και ανδρικού ποδοσφαίρου, όσο και σε επίπεδο κλασικού αθλητισμού, στους αγώνες στίβου που έγιναν στο ΔΑΚ Τρίπολης, αλλά και στην ποδηλασία!

Αρχικά, θέλω να συγχαρώ την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την άνοδο στη Β΄Εθνική κατηγορία και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, του χρόνου, τέτοια εποχή, να πανηγυρίζουμε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία!

Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στους προπονητές του ΑΟ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα δημιουργίας της ομάδας.

Ακόμα, για άλλη μία φορά, ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, μας έδωσε την αφορμή να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές του, με την κατάκτηση της 1ης θέσης, ανάμεσα σε 27 σωματεία, στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Συγχαρητήρια και στο άθλημα της ποδηλασίας τώρα, το τριήμερο 5-7 Μαΐου φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για τις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων, με σπουδαίες πρωτιές και εμφανίσεις από τον ΠΟΤ και την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις που ακολουθούν, μιας και μιλάμε περισσότερο για παιδιά και μαθητές!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr