«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων»: Σεμινάριο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ιουνίου 14, 2022 0
«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων»: Σεμινάριο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το 3ο σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεις». Ώρες 5 μ.μ. – 9.30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη).

Εισηγητής:  Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Κύπρο και στην Ελλάδα.
«Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεις»
Αυτό το σεμινάριο αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου « Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας» το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Σημειώνεται πως ο εισηγητής που κάνει μία σύντομη αναφορά στη θεματολογία του προηγούμενου σεμιναρίου για τους οποίους δεν καταφέρνει να παρακολουθήσει.
Μέσα απ' αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα βελτιώσουν και θα δομήσουν την τεχνική τους ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.
Θεματολογία:
• την Εισαγωγή στην Τέχνη των Πωλήσεων
• την Ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη
• τη διαχείριση αντιρρήσεων
• τις Βασικές Τεχνικές πωλήσεις
• τη μέθοδο για το χτίσιμο δυνατές σχέσεις με πελάτες

 Στο σεμινάριο θα προβλεφθούν εκπαιδευτικά βίντεο, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων (διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια) με στόχο την εξέταση των συμμετοχόντων στη θεωρία. Απαιτείται η ενεργή συμμετοχή των συμμετοχόντων.

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 60 θα τηρηθούν κατά την ώρα της προσέλκυσης σας την ίδια μέρα - Δευτέρα 20 Ιουνίου.
Για την είσοδό σας και την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας FFP2 καθ' όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. (εσωτ.6).

  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr