Η καλύτερη επιλογή για τον Απόλλωνα Τυρού!

Ιουνίου 23, 2022 0

Η καλύτερη επιλογή για τον Απόλλωνα Τυρού  ήταν η πρόσληψη στην θέση του αποχωρήσαντος Δημήτρη Λαλουδάκη, ο Νίκος Παρασκευάς. Με πολλά χρόνια αρχηγός στην ομάδα ως παίκτης , με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και ήθος που σπανίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Ο Α.Σ.Π.Τ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Νίκο Παρασκευά.

Ο 33χρονος τεχνικός πλέον, γεννηθείς στις 24/05/1989, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών & κάτοχος διπλώματος UEFA C & UEFA B.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής & έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο, ξεχωρίζοντας όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά & για το ήθος & την αξιοπρέπειά του, εντός & εκτός γηπέδων.

Η 1η επαφή με το ποδόσφαιρο έγινε σε ηλικία 12 ετών στην ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝ, απ' όπου ήρθε & η κλήση για την μικτή Αρκαδίας με συνεχή παρουσία τα έτη 2001-2005. Από το 2003 ενσωματώθηκε στην ανδρική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ & από τότε μετράει 19 έτη συνεχούς παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους & πάνω από 450 συμμετοχές σε αγώνες Α' τοπικού & Κυπέλλου Αρκαδίας: (2003-2008 & 2012-2022 ΑΠΟΛΛΩΝ) & στην Δ Εθνική: (2008-2009 Ερμής Μελιγούς) & (2009-2012 ΑΜΣ Βρασιές), με τους οποίους έχει κατακτήσει 2 Κύπελλα Αρκαδίας.

Ασχολήθηκε με την προπονητική το 2014, αναλαμβάνοντας μέχρι σήμερα τις ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝ, αποτελώντας τώρα τον συνδετικό κρίκο, ανάμεσα στους παλιούς του συμπαίκτες & στα παιδιά των ακαδημιών, που καλούνται να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στελεχώνοντας την ανδρική ομάδα.

Κάπτεν.. & κόουτς Παρά.. για τους πρώην συμπαίκτες πλέον, Κε Νίκο για τα παιδιά των ακαδημιών, σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ταξίδι που ξεκινάς & η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια επιτυχημένη προπονητική καριέρα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr