Διακήρυξη Δημοπρασίας για τη Μίσθωση Ακινήτου στην Κοινότητα Λεωνιδίου

Ιουνίου 30, 2022 0
Διακήρυξη Δημοπρασίας για τη Μίσθωση Ακινήτου στην Κοινότητα Λεωνιδίου
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας διακηρύσσει Δημοπρασία (σε δύο φάσεις – στάδια) ανοικτή, προφορική, μειοδοτική, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 270/81, για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου (οικοπέδου) στην Πλάκα Λεωνιδίου της Κοινότητας Λεωνιδίου, για τη λειτουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης οχημάτων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι και την 9η Ιουλίου 2022 και καθορίζουμε τους όρους δημοπρασίας ως εξής:

1) Περιγραφή - έκταση - χαρακτηριστικά και θέση ακινήτου (μίσθιου).

  • Η θέση του ακινήτου θα πρέπει να είναι σε ακτίνα 250 μέτρων από το λιμένα της Πλάκας (εντός ή εκτός ορίων οικισμού) ώστε να εξυπηρετεί τη στάθμευση των επισκεπτών της περιοχής.
  • Το ακίνητο θα πρέπει να έχει έκταση από ένα (1) έως δύο (2) στρέμματα και να είναι ενιαία έκταση.
  • Το ακίνητο θα πρέπει να έχει όψη σε οδό (δημοτική ή αγροτική).
  • Το ακίνητο θα πρέπει να έχει ενιαία και επίπεδη επιφάνεια, απαλλαγμένη από βλάστηση, πέτρες ή άλλα υλικά, να μην έχει κλίση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 5% και η μορφολογία του να επιτρέπει τη προβλεπόμενη χρήση από επιβατικά οχήματα κάθε τύπου.
  • Το ακίνητο θα πρέπει να είναι ακαλλιέργητο ή να περιέχει δενδρώδεις καλλιέργειες σε αραιή φύτευση, έτσι ώστε να επιτρέπεται η άνετη κίνηση και η στάθμευση οχημάτων, προκειμένου να εξυπηρετείται ο σκοπό της μίσθωσης.

2) Δικαίωμα συμμετοχής.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί κύριοι, κάτοχοι, επικαρπωτές, καθώς και κάτοχοι ακινήτων βάσει σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), εφόσον προσκομίσουν έγγραφη συναίνεση του κυρίου του ακινήτου και υπεύθυνη δήλωσή του στην οποία θα δηλώνεται η συναίνεση και ότι θα προσέλθει για την υπογραφή του μισθωτηρίου, των οποίων τα ακίνητα πληρούν τους όρους της παρούσης.

3) Τρόπος Διενέργειας της Δημοπρασίας.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις (στάδια) ως εξής:

Α΄ Στάδιο. Εκδήλωση ενδιαφέροντος – αξιολόγηση προσφερόμενων ακινήτων.

Β΄ Στάδιο. Διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού – ανακήρυξη μειοδότη.

Α’ Φάση - Πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, οι ίδιοι ή ειδικός προς τούτο πληρεξούσιος, έγγραφη προσφορά στην οποία να περιγράφεται λεπτομερώς η επιφάνεια, η θέση και τα λοιπά χαρακτηριστικά του προσφερόμενου ακινήτου, (πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος), καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, το ΑΦΜ του, την ταχυδρομική του διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Ν. Κυνουρίας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Στην προσφορά πρέπει να επισυνάπτονται:

α) Τίτλος ιδιοκτησίας, συνοδευόμενος από τοπογραφικό διάγραμμα ή σχετική εκτύπωση αποτύπωση από την εφαρμογή του Κτηματολογίου ή ορθοφωτοχάρτη.

β) Πιστοποιητικό μεταγραφής στο οικείο Υποθηκοφυλακείο.

γ) Υπολογισμός αντικειμενικής αξίας του ακινήτου από Δημόσιο Φορέα (Εφορία, Συμβολαιογράφους κ.λ.π.).

γ) Υπεύθυνη Δήλωση, ότι ο ενδιαφερόμενος έλαβε γνώση των όρων της δημοπρασίας και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

δ) Δημοτική Ενημερότητα.

ε) Εγγυητική επιστολή τράπεζας ή γραμμάτια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ποσού 150,00 € , ως εγγύηση ότι θα προσέλθουν για την υπογραφή του μισθωτηρίου και θα παραδώσουν το μίσθιο για χρήση του Δήμου σε χρόνο που θα ορίζεται από την παρούσα και τα διαλαμβανόμενα στην εγκριτική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η εγγυητική επιστολή επιστρέφεται στον μεν τελευταίο μειοδότη μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής του ακινήτου, στους δε υπόλοιπους μετέχοντες μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας και την έκδοση της νομιμοποιητικής απόφασης από τον ελεγκτή νομιμότητας της αρμόδιας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Μετά την ολοκλήρωση της δεκαήμερης προθεσμίας, οι αιτήσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στην επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81, η οποία, με επιτόπια έρευνα, διαπιστώνει και επιβεβαιώνει, με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο, την έκταση-όρια των προσφερόμενων ακινήτων, αποφαίνεται εγγράφως περί της καταλληλότητας ή μη των προσφερόμενων ακινήτων, καθώς και της αξίας μηνιαίας μισθώσεως τους ανά τετραγωνικό μέτρο προσφερόμενης επιφάνειας (τιμή μονάδας), σύμφωνα με την αντικειμενική τους αξία και τις επικρατούσες συνθήκες μίσθωσης της περιοχής και συντάσσει σχετική αιτιολογημένη έκθεση, η οποία κοινοποιείται στους συμμετέχοντες.

Συμμετέχων του οποίου η προσφορά ή το ακίνητο κριθούν απορριπτέα ως ακατάλληλα, μπορεί να υποβάλλει ένσταση ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής, εντός αποκλειστικής προθεσμίας (2) δύο ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της έκθεσης αποκλεισμού του, για την εξέταση της οποίας μπορεί να ζητηθεί η άποψη της εκτιμητικής επιτροπής ή η διενέργεια νέας αυτοψίας εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη.

Οι ενστάσεις εξετάζονται από την οικονομική Επιτροπή πριν τη διενέργεια της Β΄ φάσης της Δημοπρασίας.

4) Υποβολή και ισχύ προσφορών (προτάσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος).

Η κατάθεση / αποστολή των προσφορών (προτάσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος) πρωτοκολλούνται, εντός της προβλεπόμενης δεκαήμερης προθεσμίας, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22 300, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες που ισχύουν για τις δημοτικές υπηρεσίες.
Ταχυδρομική αποστολή προσφορών: Γίνονται δεκτές και προσφορές που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς και με «συστημένη αλληλογραφία» ή θα παραδοθούν από οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφοράς, εφόσον παραληφθούν από την αρμόδια υπηρεσία πρωτοκόλλου εντός της ταχθείσας με τη διακήρυξη προθεσμίας ή θα φέρουν επίσημη σφραγίδα των ΕΛΤΑ, από την οποία να προκύπτει ότι έχουν αποσταλεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας.
Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και σαφείς. Προσφορές υπό αίρεση ή επιφύλαξη απορρίπτονται ως απαράδεκτες.
Οι συμμετέχοντες δεν δικαιούνται αποζημίωσης για δαπάνες σχετικές με τη προετοιμασία και την υποβολή των φακέλων προσφοράς.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτή αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων της διακήρυξης.
5) Β΄ Φάση - Διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας. Ο Δήμαρχος, με απόφασή του, ορίζει την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής της μειοδοτικής δημοπρασίας, καλώντας, με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος σε αυτήν μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά τη διαδικασία της πρώτης φάσης.

Η δημοπρασία είναι φανερή, προφορική και μειοδοτική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα με τη πράξη του Δημάρχου ημέρα και ώρα. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν να κατατίθενται προσφορές χωρίς διακοπή. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή της παρ. 1 του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, η απόφαση της οποίας καταχωρίζεται στα πρακτικά.

Κατά την ημέρα της δημοπρασίας οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που κρίθηκαν κατάλληλα από την επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81 υποβάλλουν στην αρμόδια τριμελή Επιτροπή της παρ.1 του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81 που ορίστηκε με την υπ’ αριθ. 12/2022 (ΑΔΑ:ΨΕΨΦΩΚΝ-Κ9Π) της Οικονομικής Επιτροπής, σφραγισμένη οικονομική προσφορά μίσθωσης του ακινήτου τους [αξία μηνιαίας μισθώσεως του ακινήτου τους ανά τετραγωνικό μέτρο προσφερόμενης επιφάνειας (τιμή μονάδας)]. Σε περίπτωση που οι οικονομικές προσφορές δεν υποβάλλονται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, υποβάλλονται από νομίμως εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Ως τιμή εκκίνησης της διαδικασίας ορίζεται η χαμηλότερη προσφορά εκ των ιδιοκτητών, εφόσον δεν υπερβαίνει την αντίστοιχη εκτιμηθείσα, όπως εκτιμήθηκε από την επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81.

Ως κριτήριο κατακύρωσης της δημοπρασίας ορίζεται η οικονομικότερη προσφορά [χαμηλότερο μίσθωμα ανά τετραγωνικό μέτρο προσφερόμενης επιφάνειας, (τιμή μονάδας)].

Μειοδότης θα ανακηρυχθεί αυτός που θα υποβάλλει τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά ανά τετραγωνικό μέτρο εκμισθούμενης επιφάνειας (τιμή μονάδας).

Για να γίνει δεκτή προφορική μειοδοτική προσφορά πρέπει να είναι κατώτερη τουλάχιστον κατά ένα εκατοστό σε σχέση με την προηγούμενη διαφορετικά κρίνεται απαράδεκτη. Κάθε επόμενη μειοδοτική προσφορά πρέπει να είναι κατώτερη της εκάστοτε χαμηλότερης κατά το ίδιο ποσό, μέχρι την οριστική κατακύρωση του διαγωνισμού στο τελευταίο μειοδότη.

Αν δεν κατατεθούν νέες προσφορές στη Β΄ φάση, επιλέγεται το ακίνητο που προσφέρθηκε με το χαμηλότερο μίσθωμα κατά τη διαδικασία των γραπτών προσφορών της πρώτης φάσης του διαγωνισμού, ενώ σε περίπτωση προσφορών ίσης αξίας, το προς μίσθωση ακίνητο επιλέγεται με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Οι προσφορές των συμμετεχόντων αναγράφονται στο πρακτικό κατά σειρά εκφώνησης μετά του ονοματεπωνύμου του μειοδότη. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για τον εκάστοτε μειοδότη, η δέσμευση δε αυτή μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικά τον τελευταίο μειοδότη.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στον προθάλαμο του Γραφείου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, ενώπιον της επιτροπής που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 12/2022 (ΑΔΑ:ΨΕΨΦΩΚΝ-Κ9Π) της Οικονομικής Επιτροπής και αποτελείται από την κα. Τράκα Αγγελική, Δημοτική Σύμβουλο ως μέλος της επιτροπής με αναπληρωτή της το Δημοτική Σύμβουλο κ. Ευσταθίου Θεόδωρο, τον κ. Διαμαντή Κωνσταντίνο, Δημοτικό Σύμβουλο ως μέλος της επιτροπής με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μανούσο Κωνσταντίνο. Η επιτροπή συγκροτείται με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ν. Κυνουρίας κ. Λυσίκατου Χαράλαμπου, ως Προέδρου. Η επιτροπή συνεδριάζει παρόντων του Προέδρου και όλων των μελών της και αποφασίζει κατά πλειοψηφία. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται ο δημοτικός υπάλληλος κ. Ιωάννης Καττής.

6) Γενικοί Όροι. Χρονική Διάρκεια μίσθωσης – έναρξη μισθωτικής περιόδου.

Η μίσθωση θα διαρκέσει ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου και με δυνατότητα παράτασης για (1) επιπλέον έτος, μετά από απόφαση του αρμοδίου συλλογικού οργάνου και συμφωνία του ιδιοκτήτη.

Μίσθωμα.
Το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό για ολόκληρη τη μισθωτική περίοδο, καθώς και κατά τη διάρκεια της νόμιμης παράτασης.

Η πληρωμή του μισθώματος αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του χώρου στάθμευσης που αποδεικνύεται με την υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής του μίσθιου.

Το μίσθωμα υπολογίζεται ως το γινόμενο των τετραγωνικών μέτρων της μισθωμένης επιφάνειας επί της τελικής τιμής (τιμής μονάδας) κατακύρωσης του διαγωνισμού

Πληρωμή μισθώματος – Εγγύηση.
Το συνολικό ετήσιο μίσθωμα θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες και άτοκες δόσεις, μετά τη λήξη εκάστου τριμήνου της συμβατικής διάρκειας, με χρηματικό ένταλμα πληρωμής που θα εκδίδεται στο όνομα τους εκμισθωτή.

Ο Δήμος δεν υποχρεούται να καταβάλλει καμία εγγύηση στον εκμισθωτή.

Έγκριση πρακτικών και ανακήρυξη μειοδότη.
Η έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας και η ανακήρυξη του μειοδότη πραγματοποιούνται με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η απόφαση της οποίας υπόκεινται σε έλεγχο νομιμότητας από την αρμόδια υπηρεσία της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η τυχόν ακύρωση της απόφασης από τον ελεγκτή νομιμότητας ή η μη έγκριση των πρακτικών από την Ο.Ε. δεν αποτελούν λόγω αποζημίωσης του μειοδότη ή οποιουδήποτε άλλου συμμετέχοντας τη διαδικασία.

Δικαιώματα Ιδιοκτήτη – εκμισθωτή. Πρόωρη λύση σύμβασης.
Ο Εκμισθωτής έχει δικαίωμα μονομερούς λύσης της σύμβασης, χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης του μισθωτή, στην περίπτωση έκδοσης άδειας οικοδομής στο μισθωμένο ακίνητο ή στην περίπτωση της αποδεδειγμένης ύπαρξης σχεδίου ή προγράμματος συμφερότερης αξιοποίησης του ακινήτου, με οποιοδήποτε άλλον τρόπο, ο οποίος δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση του από τον μισθωτή.

Την περίοδο κατά την οποία δεν παρουσιάζεται αυξημένη τουριστική κίνηση, ο εκμισθωτής δικαιούται να χρησιμοποιεί το μίσθιο ή και να προβαίνει σε ήπιες καλλιεργητικές εργασίες, όπως κλαδέματα, συγκομιδή καρπών, λίπανση και άρδευση εδάφους, κλπ, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο, χωρίς να αλλοιώνει τη μορφολογία του, ούτε να μεταβάλει την προσβασιμότητα του, ούτε να περιορίζει τα δικαιώματα του μισθωτή.

Ο Δήμος δεν οφείλει καμία αποζημίωση στον ιδιοκτήτη για φθορές στο ακίνητο ή τα συστατικά του στοιχεία που οφείλονται στη χρήση του μίσθιου ή τις εργασίες διαμόρφωσης σ΄ αυτό.

Δικαιώματα Μισθωτή.
Ο Δήμος έχει το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε διαμόρφωση κρίνει απαραίτητη, προκειμένου να είναι δυνατή η λειτουργία του μίσθιου ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων, χωρίς να απαιτείται άδεια του ιδιοκτήτη.

Ο Δήμος μπορεί να εγκαταλείψει το μίσθιο και να λύσει τη σύμβαση πριν τη λήξη της, εφόσον δεν συντρέχουν οι λόγοι για τους οποίους μισθώθηκε, ενημερώνοντας τον εκμισθωτή έναν (1) μήνα πριν την αποχώρηση, χωρίς υποχρέωση αποζημίωσης του ιδιοκτήτη.

Λοιπές υποχρεώσεις συμμετεχόντων και συμβαλλομένων.
Ο αναδειχθείς μειοδότης υποχρεούται εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση σε αυτόν της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την έγκριση των πρακτικών, να προσέλθει για τη σύνταξη του μισθωτηρίου της μίσθωσης και την παράδοση του μίσθιου.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να παραδοθεί για χρήση μετά την υπογραφή του μισθωτηρίου.

Σε περίπτωση αρνήσεως ή μη προσέλευσης του αναδειχθέντος μειοδότη για την υπογραφή του μισθωτηρίου τότε, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κηρύσσεται έκπτωτος και η εγγύηση συμμετοχής καταπίπτει υπέρ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ως δημοτικό έσοδο. Με την ίδια απόφαση δίνεται εντολή να επαναληφθεί η διαδικασία στην οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει ο μειοδότης που κηρύχθηκε έκπτωτος.

Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί το μίσθιο σε καλή κατάσταση και να κάνει σε αυτό όλες τις απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης (ισοπέδωση, διάστρωση με κατάλληλο αδρανές υλικό κλπ). Οι δαπάνες των εργασιών διαμόρφωσης θα επιβαρύνουν τον Δήμο.

Ο μισθωτής υποχρεούται με την λήξη της μίσθωσης, να παραδώσει το μίσθιο, χωρίς να έχει την υποχρέωση άρσης και αποκατάστασης των επεμβάσεων διαμόρφωσης.

Το Μίσθωμα υπόκειται στις εκάστοτε νόμιμες κρατήσεις οι οποίες επιβαρύνουν τον εκμισθωτή.

Δημοσίευση διακήρυξης
Η διακήρυξη θα δημοσιοποιηθεί, πριν τη έναρξη της πρώτης φάσης και με φροντίδα του Δημάρχου, με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος στο Λεωνίδιο. Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω υπερκαλύπτεται και η εκ του Νόμου υποχρέωση της δεκαήμερης δημοσίευσης της διακήρυξης πριν από τη διενέργεια της (β) φάσης της δημοπρασίας.

Επανάληψη Δημοπρασίας
Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται οίκοθεν από τον Δήμαρχο εάν δεν παρουσιασθεί μειοδότης.

Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου όταν:

α) Το αποτέλεσμα αυτής δεν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω ασύμφορου του επιτευχθέντος αποτελέσματος ή την αρμόδια διοικητική αρχή λόγω σφάλματος στη διενέργεια της δημοπρασίας.

β) Μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ο τελευταίος μειοδότης και ο εγγυητής του αρνούνται να υπογράψουν τα πρακτικά ή επίσης όταν, μετά την κοινοποίηση στον τελευταίο μειοδότη της εγκριτικής επί του αποτελέσματος της δημοπρασίας αποφάσεως, δεν προσέλθει αυτός εμπροθέσμως για την σύνταξη και υπογραφή του μισθωτηρίου.

Στην περίπτωση (β) η δημοπρασία, επαναλαμβάνεται εις βάρος του τελευταίου μειοδότη και του εγγυητή αυτού.

Η επαναληπτική δημοπρασία γνωστοποιείται με περιληπτική διακήρυξη του δημάρχου αναφερομένη στους όρους της πρώτης διακήρυξης και δημοσιευομένη, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες προ την ημέρα της διενέργειας της δημοπρασίας, διεξάγεται δε σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν.

Ενστάσεις κατά της διαδικασίας
Επιτρέπεται η υποβολή ενστάσεων κατά της νομιμότητας διενέργειας του διαγωνισμού ή της συμμετοχής ενδιαφερόμενου σε αυτόν, μόνο από έτερους ενδιαφερόμενους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ή που αποκλείστηκαν κατά την πρώτη φάση αυτού.

Η ένσταση υποβάλλεται στην επιτροπή δημοπρασίας μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη διενέργεια του και εξετάζεται από την Οικονομική Επιτροπή, κατόπιν γνωμοδότης της επιτροπής διαγωνισμού.

Πληροφόρηση Ενδιαφερόμενων
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 08:00 – 15:00, Διεύθυνση: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τηλέφωνο: 2757360227 (αρμόδιος υπάλληλος Ιωάννης Καττής).

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται ατελώς στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι την προηγούμενη της δημοπρασίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr