Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3/ήμερο Εκδρομικό Τουρνουά του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, στα Πούλιθρα Λεωνιδίου

Σεπτεμβρίου 22, 2022 0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3/ήμερο Εκδρομικό Τουρνουά του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, στα Πούλιθρα Λεωνιδίου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 16 – 18 Σεπτεμβρίου, το 3/ήμερο Εκδρομικό Τουρνουά του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, στα Πούλιθρα Λεωνιδίου.

Στον αγώνα πήραν μέρος 75 αθλητές από την Πελοπόννησο και την Αθήνα.

Οι αθλητές και ο συνοδοί τους, γνώρισαν το ιδιαίτερα όμορφο αρκαδικό παραλιακό τόξο, καθώς και αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Μονή Έλωνας και το γραφικό χωριό Κοσμάς. Δοκίμασαν δε και την περίφημη τσακώνικη κουζίνα.

Στην προσπάθεια για μια επιτυχημένη εκδήλωση, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στάθηκε κύριος αρωγός. Η έμπρακτη υποστήριξή του μας έδωσε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τους σημαντικούς παίκτες που πήραν μέρος στο αθλητικό αυτό γεγονός και να κάνουμε το Λεωνίδιο μπριτζιστικό προορισμό για το μέλλον.

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ όσο και στους αθλητές του αγωνίσματος που μαζί δημιούργησαν το υπέροχο αυτό Σαββατοκύριακο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr