7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών

Ιουνίου 05, 2023 0
7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών
Δρομείς από αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου και της Αττικής έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή ενώ καθώς πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της διοργάνωσης αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον των δρομέων.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί ο «7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών» προσελκύοντας για μια ακόμη χρονιά το δρομικό ενδιαφέρον στην περιοχή του Πάρνωνα. Δρομείς από αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου και της Αττικής έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή ενώ καθώς πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της διοργάνωσης αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον των δρομέων.

Οι παροχές της διοργάνωσης προς τους δρομείς αναμένονται και φέτος να είναι πλούσιες εξασφαλίζοντας όχι μόνο ασφαλείς διαδρομές αλλά και ευχάριστη παραμονή για τους συνοδούς των δρομέων. Με παράλληλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, πλούσιο μπουφέ, δώρα κ.α. η οργανωτική επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα γεμίσουν όμορφες εικόνες και εμπειρίες αναδεικνύοντας περαιτέρω τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών.

Σημαντική είναι η στήριξη από τοπικούς φορείς καθώς και η παρουσία εθελοντών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των δρομέων.

Ημερήσια εκδρομή με μισθωμένα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν: ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας και ο Απόλλωνας Δυτικής Αττικής.

Οι ανακοινώσεις της οργανωτικής επιτροπής του πραγματοποιούνται από το www.rundoliana.gr καθώς και από

https://www.facebook.com/hmimarathoniosAnoDolianon

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr