Νέα ονόματα στο συνδυασμό "Τρίπολη Αύριο" του Κώστα Τζιούμη

Απριλίου 25, 2019

Τρεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης.

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα..

.Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"...

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Γεώργιος Παπαθεοφάνης

papatheofanis tzioumis

Είμαι ο Γεώργιος Παπαθεοφάνης του Αντωνίου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Είμαι έγγαμος.

Είμαι υπάλληλος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης και παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά και στον ιδιωτικό τομέα.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης. Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ήταν αυτή που με οδήγησε στο να ασχοληθώ με τα κοινά ως υποψήφιος με την παράταξη του κ. Τζιούμη, "Τρίπολη Αύριο".

Ελένη Ντελίκα

delika tzioumis

Είμαι η Ελένη Ντελίκα , έχω γεννηθεί το 1981 και είμαι από τα Πηγαδάκια Αρκαδίας.

Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη. Εργάζομαι εκ τοτε ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Έχω διατελέσει γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαδακίων Είμαι παντρεμένη και έχω δύο μικρά παιδιά.

Γιάννης Τσιμπουξής

tsibouxis tzioumis

Είμαι ο Γιάννης Τσιμπουξής, μέλος πολυτεκνικής οικογένειας, γεννήθηκα στα Τρόπαια Αρκαδίας το 1972.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Τροπαίων και ακολούθως εργασθηκα για πολλά χρόνια στην Ιntracom.

Τα τελευταία χρόνια ζω στην Τρίπολη και εργάζομαι στην Α-Β Βασιλόπουλος. Διετέλεσα γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροπαίων.

Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr