Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για τον εθελοντισμό (video)

Δεκεμβρίου 05, 2019

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ. Τζιούμης στην εκδήλωση με θέμα τον εθελοντισμό που πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Ο κ. Τζιούμης συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου για την πρωτοβουλία να τιμήσει και να βραβεύσει τους εθελοντές. Όπως τόνισε ο δήμαρχος στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι στη διοίκηση του δήμου και χρειάστηκε τη συνεργασία και τη βοήθεια των εθελοντών υπήρχε άμεση ανταπόκριση.

Είναι γνωστό, είπε ο κ. Τζιούμης, ότι οι εθελοντές αφιλοκερδώς πέρα από το ωράριο της εργασίας του και τις οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις τρέχουν για να προσφέρουν στην κοινωνία και συνέχισε λέγοντας: «Στη σημερινή εποχή του ατομικισμού που ο καθένας προσπαθεί να ανέλθει οικονομικά και κοινωνικά, πολλές φορές πολεμώντας τους γύρω του, είναι εξαιρετικό να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συμπολίτες τους».


Όπως είπε ο Δήμαρχος, ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα τους, θα τους στηρίξει στο μέτρο των δυνατοτήτων του και θα προσπαθήσει να ενισχύσει και να προωθήσει τέτοιες εκδηλώσεις και να φέρει νέους εθελοντές.


Κλείνοντας, ο κ. Τζιούμης είπε ότι σήμερα είναι σημαντικό οι πολίτες να συνεργάζονται και να βοηθούν την αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της, αφού με τα μέσα που έχει δεν είναι δυνατό να αστυνομεύσει όλες τις περιοχές, ιδιαίτερα τις αγροτικές.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr