Κώστας Τζιούμης: Οι μάσκες έπεσαν. Η ενωμένη παράταξη Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου μποϊκοτάρει το έργο μας (video)

Δεκεμβρίου 09, 2019

Αμέσως, μετά την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε μία δήλωση προς τα ΜΜΕ.

"Οι μάσκες έπεσαν. Η ενωμένη παράταξη Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου αποφάσισε να μποϊκοτάρει το έργο της δημοτικής αρχής.

Η υπηρεσία απάντησε πολύ γρήγορα στο αίτημα των παρατάξεων για στοιχεία του Τεχνικού Προγράμματος.

Η απουσία των τριών παρατάξεων επισύρει πειθαρχικά ζητήματα τα οποία θα αναζητηθούν.

Προσέθεσε, δε, πως καλό και για την υγεία τους θα είναι να καταλάβουν πως έχασαν τις εκλογές και η πράξεις τους αποτελούν προσβολή απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Επίσης, δήλωσε πως η ανακοίνωση των τριών και οι λόγοι που επικαλούνται είναι ξεκάθαρα προσχηματικοί, καθώς είχαν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο να μελετήσουν και να προτείνουν έργα για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Τέλος, κάλεσε τους κκ. Σμυρνιώτη και Παυλή, που έχουν διατελέσει δήμαρχοι, να του απαντήσουν αν ποτέ είχαν δεχτεί προτάσεις εκ μέρους της μειοψηφίας, ενώ έκανε λόγο και για πειθαρχικές κυρώσεις, εξαιτίας της κωλυσιεργίας για την κατάθεση Τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού εκ μέρους της «μιας ενωμένης παράταξης», όπως χαρακτήρισε τις τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας ξανά.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι πολίτες μας ανέθεσαν τη διοίκηση του Δήμου. Οι παρατάξεις αυτές είναι στη μειοψηφία.

Comments powered by CComment

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr