Κώστας Τζιούμης: «Χρυσή χορηγία για ένα ξεχωριστό έργο»!

Ιουνίου 19, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: «Χρυσή χορηγία για ένα ξεχωριστό έργο»!
Μια σημαντική χορηγία, η οποία θα αξιοποιηθεί, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.
Κώστας Τζιούμης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «MELIS BLOCK A.E», κ. Νίκος Δ. Μελής, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου παρέδωσε, στον Δήμο Τρίπολης, επιταγή ύψους 50.000 ευρώ για την κάλυψη των δαπανών της δράσης «Ψηφιακό Έκθεμα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

 «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα, και συγκινούμαι, όταν ένας επιφανής συμπολίτης μας, ο κ. Νίκος Μελής, του οποίου η οικογένεια δραστηριοποιείται οικονομικά στην περιοχή μας περίπου 110 χρόνια, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Δήμου Τρίπολης με τη μορφή χορηγίας , δίνοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό ύψους 50.000 ευρώ, με σκοπό να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός ψηφιακού εκθέματος το οποίο θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και θα αναπαριστά την Άλωση της Τριπολιτσάς. Έργο που θα ξεχωρίζει και θα μείνει για πάντα στην Τρίπολη», ανέφερε στη δήλωσή του ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κώστας Τζιούμης εξέφρασε τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη, τόσο από την πλευρά του Δήμου, όσο και από την πλευρά των πολιτών, στο πρόσωπο του κ. Νίκου Μελή για αυτή την τόσο μεγάλη ιστορική και πολιτιστική προσφορά».
Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Μελής, με τη σειρά του, ανταπέδωσε τις ευχές για επιτυχία και εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, στον Δήμαρχο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι την επιταγή παρέλαβε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αντώνης Τσαγκαρέλης, ο οποίος παρέστη στη διαδικασία και με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Μελή για την χορηγία του.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr