Ένας μεγάλος Σταυρός τοποθετήθηκε σε εξωκλήσι στους Χράνους Μεγαλόπολης

Ιουλίου 18, 2022 0
Ένας μεγάλος Σταυρός τοποθετήθηκε σε εξωκλήσι στους Χράνους Μεγαλόπολης
Νέο "σημείο αναφοράς" στο εξωκλήσι του προφήτη Ηλία τοποθετήθηκε με τη φροντίδα συγχωριανού και το βλέμμα του παπα Βασίλη!

Πριν λίγες ημέρες συγχωριανός μας, έφτιαξε με μεράκι και πολλή δουλειά έναν Σταυρό τον οποίο και τοποθέτησε στον αναβαθμισμένο περίβολο του Προφήτη Ηλία (Αη Λια), με την ακούραστη παρότρυνση αυτής της προσπάθειας από τον παπά Βασίλη, δίνοντας κουράγιο και δύναμη στους απανταχού Χραναίους.

Ο Σταυρός πραγματικά αποτελεί μια εντυπωσιακή εικόνα στην κορυφή του βουνού, μια καλή και χρήσιμη χειρονομίας του συμπατριώτη μας και την χειροκροτούμε. Εκτός από κάποιον ή κάποιους που δεν είδαν την πράξη αυτή με καλό μάτι. Κακώς. Διότι οι καλές χειρονομίες πρέπει να τιμούνται και να επαινούνται, όχι μόνο για να ευχαριστούμε τους δωρητές και αφιερωτές και χορηγούς, αλλά να προκαλούμε και το ενδιαφέρον των μελλοντικών, εν δυνάμει, αφιερωτών.

Πάντα πιστεύουμε και εξακολουθούμε να λέμε ότι με την βοήθεια όλων μπορούμε να βοηθήσουμε και να πάμε μπροστά τον τόπο μας, όπως λέει και ο παπά- Βασίλης, ο ιερέας του χωριού μας , με επιστέγασμα της επιμονής της προσπάθειάς του , την εκάστοτε ανακαίνιση της εκκλησίας μας, της Παναγιάς μας, και των εξωκκλησίων του χωριού!

Χράνοι Μεγαλοπόλεως, ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων, εικόνων, συμβολισμών και συναισθημάτων, απέναντι στις αντιξοότητες!

Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας για την συνεχή στήριξη του στο χωριό μας, καθώς επίσης και τους αδερφούς Ανδρέα και Θανάση Κωνσταντόπουλο από τις Χειράδες Μεγαλοπόλεως για την πρόθυμη συνεργασία τους!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr