ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διήμερη Γιορτή Εμπορίου στην Τρίπολη

Αυγούστου 08, 2022 0
Διήμερη Γιορτή Εμπορίου στην Τρίπολη
Το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2022, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Εμπορίου στην πόλη της Τρίπολης.

Για το λόγο αυτό, την Δευτέρα (8/8/2022), οργανώθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμο Τρίπολης και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, είπε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε να οργανώσει μία γιορτή εμπορίου, ζητήθηκε η αρωγή του Δήμου Τρίπολης και με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, που δεν μπόρεσαν να γίνουν εκδηλώσεις και δράσεις τέτοιου τύπου, επανερχόμαστε δυναμικά, ύστερα από το Street Food Festival και τις άλλες εκδηλώσεις που ακολούθησαν ως σήμερα.

Ο προγραμματισμός που έχει γίνει από τον Εμπορικό Σύλλογο είναι την Τρίτη 30/8/2022 από τις 6.00 το απόγευμα θα υπάρχουν dj’s που θα παίζουν μουσική και θα διαφημίζουν τις προφορές των καταστημάτων.

Την Τετάρτη 31/8/20202 ο Δήμος Τρίπολης προσφέρει μία σημαντική συναυλία με το συγκρότημα Μέλισσες με σκοπό την προσέλκυση κόσμου και επισκεπτών, για να έρθουν να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν στην πόλη μας. Η συναυλία θα γίνει στην πλατεία Πετρινού.

Θα υπάρξουν και παράλληλες δράσεις, με τους προσκόπους και την ΠΑΕ Αστέρας.

Εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες από άλλες περιοχές να έρθουν στην πόλη μας, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης μας.

Εμάς μας ενδιαφέρει η συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς. Η συνεργασία μας με τον Εμπορικό Σύλλογο είναι εξαιρετική.

Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε εμείς την άποψή μας, όταν δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι. Εμείς συνεισφέρουμε, συνδιοργανώνουμε. Είναι ένα διήμερο του Εμπορικού Συλλόγου».

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου μίλησαν ο Πρόεδρος κ. Θέμης Ζούζουλας και ο Α’ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρης Μπιλιώνης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη για τη σημαντική στήριξη αυτής της γιορτής.

Στις 30 και 31 Αυγούστου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το βράδυ και θα υπάρχουν οι μεγαλύτερες εκπτώσεις. Επιπλέον, θα δοθούν και δώρα για τους καταναλωτές.

Παρούσα στη συνέντευξη ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου.

  • VIDEO

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr