Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δηλώσεις συμμετοχής για τη δωρεάν προβολή προϊόντων στο Φεστιβάλ γαστρονομίας

Αυγούστου 19, 2022 0
Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δηλώσεις συμμετοχής για τη δωρεάν προβολή προϊόντων στο Φεστιβάλ γαστρονομίας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις (Τροφίμων και Ποτών), ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, διοργανώνουν την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις…

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γαστρονομίας (τρόφιμα και ποτά) και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας την αίτηση (θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικά) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη – θέμα: 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, έως και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.


Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6)

ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Παρατείνεται μέχρι το τέλος του έτους η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην Επιτροπή Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών, με νέα απόφαση των Χρήστου Σταϊκούρα και Θόδωρου Σκυλακάκη. Με την νέα ευκαιρία οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για υποθέσεις που εκκρεμούν και δεν έχουν συζητηθεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων έως τις 29 Ιουλίου 2022. Επίσης νέα αίτηση μπορεί να υποβληθεί έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022 και για υποθέσεις για τις οποίες είχε υποβληθεί αίτηση και απορρίφθηκαν από την Επιτροπή για τυπικούς λόγους.
Δείτε την απόφαση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας: www.arcadianet.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr