Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στο κτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους

Σεπτεμβρίου 07, 2022 0
Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στο κτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ, στο κτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη…

1.

Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας:
Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Οδός: Άστρος Κυνουρίας
Ταχ.Κωδ.: 22001
Τηλ.: 2755360146
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://www.boriakinouria.gov.gr/

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από τις 2/9/2022 στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής https://www.boriakinouria.gov.gr/

3. Δικαιούμενοι συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία/ες έργου Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και που είναι εγκατεστημένα σε :
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 , 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Ειδικότερα, οι οικονομικοί φορείς πρέπει να περιλαμβάνουν στη βασική τους στελέχωση:
Στην κατηγορία Ηλεκτρομηχανολογικών έργων, τουλάχιστον έναν τεχνικό Μ.Ε.Κ. Γ΄ βαθμίδας της αντίστοιχης κατηγορίας. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατασταθεί ο ένας τεχνικός Μ.Ε.Κ. Γ΄ βαθμίδας με δύο τεχνικούς Μ.Ε.Κ. Β΄ βαθμίδας, και ο ένας εκ των δύο τεχνικών Μ.Ε.Κ. Β΄ βαθμίδας με δύο τεχνικούς Μ.Ε.Κ. Α΄ βαθμίδας της αντίστοιχης κατηγορίας.
Ή (αναβαθμισμένο όριο κοινοπραξιών) έναν (1) τεχνικό Μ.Ε.Κ. Β΄ βαθμίδας, ή δύο (2) τεχνικούς Μ.Ε.Κ. Α΄ βαθμίδας της αντίστοιχης κατηγορίας.

4. Διάρκεια Σύμβασης: Ο χρόνος για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε 180 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

5. Κριτήριο ανάθεσης: είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

6. Παραλαβή προσφορών: Η επιλογή του Αναδόχου, θα γίνει σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.
Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 27/9/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 29/9/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00π.μ.

7. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

8. Σύντομη περιγραφή: Η Πράξη αφορά στην υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής ενέργειας ΑΠΕ στο κτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους. Το κτήριο, συνολικού εμβαδού 904.70τ.μ., κατατάσσεται στην ενεργειακή κατηγορία Ε, σύμφωνα με τον νέο ΚΕΝΑΚ και θεωρείται ενεργειακά μη αποδοτικό. Οι προτεινόμενες δράσεις περιλαμβάνουν την ενεργειακή αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και ψύξης, με κεντρικό σύστημα κλιματισμού με αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης και ανάκτηση ενέργειας εξαερισμού, την αντικατάσταση των ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά LED, την εγκατάσταση νέου συστήματος ζεστού νερού χρήσης με λέβητα πετρελαίου συμπύκνωσης, ηλιακούς συλλέκτες και νέο δοχείο αποθήκευσης και σύστημα ελέγχου και την εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών συλλεκτών για παραγωγή ενέργειας ΑΠΕ, με σύνδεση στο δίκτυο με συμψηφισμό της ηλεκτρικής ενέργειας (Net-metering). Μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων το κτήριο κατατάσσεται στην ενεργειακή κατηγορία Β+, έχοντας επιτύχει εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας 66,2% και μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα 67,4%. CPV :45259900-6, Εργασίες αναβάθμισης εγκαταστάσεων

9. Χρηματοδότηση:Το έργο αποτελεί μέρος της Πράξης «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5029805. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κατά 80% μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.) 2014-2020». Ο φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (Υ.Π.ΕΝ.) με κωδικό Σ.Α. 2751 ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, (με Ενάριθμο Πράξης 2019ΣΕ27510071).

10. Εγγυητική συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ποσού 6.600,00€ €.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr