Διαμαρτυρία για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας

Ιουλίου 06, 2023 0
Διαμαρτυρία για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας
«Επιστολή διαμαρτυρίας για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας Αρκαδίας». Σχετ: Η με αρ.πρωτ. 5.1.2/492/104 Απόφαση της «Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.».

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αίσθημα αγανάκτησης και απογοήτευσης πληροφορηθήκαμε την αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας Αρκαδίας.

Όπως είναι αναμενόμενο, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό τόσο στην κοινωνία της Τοπικής Κοινότητας Βυτίνας όσο και στο σύνολο των γειτονικών Τοπικών Κοινοτήτων μιας και το συγκεκριμένο Ταχυδρομικό Κατάστημα εξυπηρετεί τρεις (03) Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γορτυνίας (Βυτίνας, Κλείτορος, Λαγκαδίων) και πλήθος πολιτών, που αυξάνεται κατά τη θερινή περίοδο, διαφόρων ηλικιών και ιδιοτήτων (συνταξιούχους, αγρότες, επιχειρηματίες κ.ά.). 

Η απόφασή σας αυτή πλήττει ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο του Δήμου Γορτυνίας και τις επιχειρήσεις. Αποτελεί ενέργεια που αποδυναμώνει και απογυμνώνει την επαρχία από δομές που δίνουν πνοή στον τόπο και συντελεί στη βαθμιαία πτώση μιας κοινωνίας που αναπόφευκτα θα οδηγηθεί σε παρακμή.  

Επίσης, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το ποσοστό των ηλικιωμένων στην περιοχή μας είναι ιδιαίτερα υψηλό γεγονός που καθιστά την εξοικείωση τους με τις νέες τεχνολογίες ιδιαίτερα δυσχερή.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνυπολογίσετε τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας και θα λάβετε υπόψη, με την παρούσα επιστολή, τους προβληματισμούς που γεννήθηκαν με την απόφασή σας να αναστείλετε τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας.

Θεωρούμε αδιανόητο να αποφασίζετε την αναστολή λειτουργίας του ανωτέρω Ταχυδρομικού Καταστήματος μη λαμβάνοντας υπόψη τα όσα εκτενώς αναφέρθηκαν στην παρούσα επιστολή επισφραγίζοντας με την εξέλιξη αυτή την απόλυτη εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, των επιχειρήσεων και των κατοίκων. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη επιβάλλει την διατήρηση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας σε λειτουργία. Ακολουθώντας άκαμπτα την στρατηγική των αριθμών συμβάλλετε στην περαιτέρω ερήμωση του Δήμου μας και της υπαίθρου γενικότερα. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε και προσβλέπουμε να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Βυτίνας με την υφιστάμενη μέχρι σήμερα ή άλλη εναλλακτική μορφή ωφέλιμη για εσάς, η οποία θα συνδυάζει, σε κάθε περίπτωση, την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής μας. 

Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία και ευελπιστούμε στην άμεση ικανοποίηση του αιτήματός σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr