Ανακοίνωση Υποψηφίων από Τυρό Ανεξάρτητη για τη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία" του Μανώλη Δολιανίτη

Ιουλίου 28, 2023 0
Ιωάννης Κρητικός | Αγγελική Τράκα | Ηλίας - Νικόλαος Καμβύσης
Με στόχο να συνδυάσει αρμονικά την εμπειρία των παλαιών στελεχών με τη φρεσκάδα των νέων, η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία" με Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο το Μανώλη Δολιανίτη παρουσιάζει σήμερα άλλους τρεις υποψηφίους από την…

Πρόκειται για δύο νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους ( τον Ηλία - Νικόλαο Καμβύση και τον Ιωάννη Κρητικό ) που με την παρουσία τους εκπροσωπούν τη νέα γενιά του τόπου μας και σηματοδοτούν το κλίμα της ανανέωσης των προσώπων που επιχειρεί η παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τη Νότια Κυνουρία.

 

Παράλληλα μαζί με τη νεολαία και καθόλου τυχαία παρουσιάζουμε άλλο ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης γνωστό για τη μεγάλη του προσφορά  σε ολόκληρο το Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Ο λόγος για τη Δημοτική Σύμβουλο Αγγελική Τράκα από τον Τυρό η οποία πήρε την απόφαση και θα δώσει άλλη μία εκλογική μάχη μαζί μας πιστεύοντας ότι ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας πρέπει να αλλάξει πορεία.

Με κεντρικό σύνθημα "Μπορούμε καλύτερα - Αξίζουμε περισσότερα" ο Δημοτικός Συνδυασμός "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία" φέρνει στο προσκήνιο τη νεολαία, επενδύει στην φρεσκάδα των νέων μυαλών και την ίδια ώρα καλεί σε συστράτευση όλα τα παλαιά και έμπειρα στελέχη προκειμένου να "χτιστεί" ένα δυναμικό ανθρώπινο σύνολο που θα θέσει εκ νέου το Δήμο Νότιας Κυνουρίας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης.

Με δήλωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης υποδέχεται θερμά τις τρεις νέες υποψηφιότητες από τον Τυρό, καλωσορίζει τους  υποψηφίους που προσέρχονται στην παράταξη και τονίζει: "Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, μία ανατροπή σε παρωχημένες ιδέες, σε παλαιοκομματικές πρακτικές και  σε αδιαφανείς διαδικασίες. Μία αλλαγή που θα συνθέσει δυνάμεις και θα δημιουργήσει μια νέα προοπτική για το Δήμο μας.  Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και αξίζουμε περισσότερα"

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΚΑΜΒΥΣΗΣ  ΗΛΙΑΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Παναγιώτη (Γκάτσος)

Γεννήθηκα το 1981 στα Σαπουνακαίϊκα.

Τελείωσα το Γυμνάσιο Τυρού και στη συνέχεια φοίτησα στις  Επαγγελματικές Σχολές ΟΑΕΔ Αργολίδας ΕΠΑΣ στην ειδικότητα του Θερμο-υδραυλικού.

Ασχολούμαι  με τα αγροτικά & την παροχή υπηρεσιών στον κλάδο αυτό.

Είμαι παντρεμένος με την Ραγιά Σοφία (με καταγωγή από τη Βλισιδιά) και έχω δύο κόρες.

Δηλώνω παρών σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές γιατί πιστεύω ότι ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας πρέπει να αλλάξει πορεία. Ενώνω τις δυνάμεις μου με το Συνδυασμό του Μανώλη Δολιανίτη διότι διαπίστωσα ότι υπάρχει σωστός σχεδιασμός για το αύριο του Δήμου αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που θα κάνει πράξη αυτό το όραμα.  

Καλό αγώνα σε όλους

Κρητικός Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκα το 1991 στην Αθήνα.

Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Λεωνιδίου και φοίτησα στην Σχολή Θετικών Επιστημών Πάτρας στο τμήμα Φυσικής. Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση (ελαιοκαλλιέργεια) στο Γεράκι Λακωνίας και στον Τυρό.

Έχω εργασιακή εμπειρία ετών στην εστίαση (Τυρός, Λεωνίδιο, Πάτρα).

Είμαι άγαμος και μένω μόνιμα στον Τυρό.

Συμμετέχω ενεργά σε αυτό τον εκλογικό αγώνα διότι το πρόσωπο του Μανώλη Δολιανίτη αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αλλά και γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Δήμος που θέλουμε και αξίζουμε δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό Δήμο. Ως νέος άνθρωπος θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω στον τόπο μου. Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Νότια Κυνουρία για μένα είναι μόνο η αρχή.

Καλή επιτυχία

ΤΡΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Αντωνίου

Γεννήθηκα το 1967 κατοικώ και εργάζομαι μόνιμα στον Τυρό Αρκαδίας.

Τελείωσα το Γυμνάσιο Τυρού και το Επαγγελματικό Λύκειο Άργους – Ναυπλίου. Σπούδασα στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Διατηρώ Λογιστικό Γραφείο στον Τυρό Αρκαδίας από το 1995

Από το 1992 είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού – Σαπουνακαίϊκων "Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" στον οποίο διατέλεσα Πρόεδρός τουλάχιστον για είκοσι (20) χρόνια, με πλούσια Πολιτιστική και Φιλανθρωπική δράση.

Υπήρξα μέλος στο διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού. Έχω διατελέσει σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τυρού από το 2010 -2014 και είμαι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας από το 2014 έως σήμερα. 

 Έχω αποκτήσει δύο παιδιά με τον Δημήτριο Δολιανίτη.

Για μένα αυτή είναι άλλη μία εκλογική μάχη που πρέπει να κερδηθεί. Πάντα όπως γνωρίζετε μπαίνω στις εκλογές με αισιοδοξία και δυναμισμό. Αυτή την φορά νιώθω πολύ όμορφα που δίπλα μου θα έχω πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ για το μέλλον αυτού του τόπου αλλά και για τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ που θα χαράξει στη Νότια Κυνουρία ο Μανώλης Δολιανίτης.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας.

#ΜΑΝΩΛΗΣ_ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΝΟΤΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr