Δήλωση Δημάρχου Γορτυνίας υποψηφιότητα Γ. Θεοδωρακόπουλου

Αυγούστου 28, 2023 0
Δήλωση Δημάρχου Γορτυνίας υποψηφιότητα Γ. Θεοδωρακόπουλου
Δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Ευσταθίου Χαρ. Κούλη, Δημάρχου Γορτυνίας.

«Η παράταξή μας δημιουργήθηκε για να ενώσει και να κινητοποιήσει, κάθε δημιουργική φωνή που θα μπορούσε να συμβάλει στην αναγέννηση της Γορτυνίας που όλοι αγαπάμε.

Για μας κάθε ενεργός πολίτης είναι σύμμαχος. Κάθε δυνατή φωνή, κέρδος. Στο πλαίσιο αυτό η απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και της ομάδας του, μας στερεί πολύτιμους εν δυνάμει συμμάχους στον αγώνα μας. Θεωρούμε ότι η παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο, μόνο θετικά θα είχε να προσφέρει.

Παρότι ήμασταν συνδιεκδικητές για την διοίκηση του Δήμου Γορτυνίας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού της ομάδας, που έκανε  μία αντιπαράθεση γόνιμη. Χωρίς τοξικότητα, χωρίς διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραπλάνησης και με μια πραγματική κατάθεση προτάσεων και προγράμματος. Γνωρίζοντας τον δυναμισμό και την δημιουργικότητα του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και των συνεργατών του, είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή.

Παραμένουμε ανοιχτοί στο διάλογο, στην ανταλλαγή ιδεών και στην υιοθέτηση προτάσεων και γενικότερα σε ό,τι μπορεί να προσφέρει περαιτέρω στην ανάπτυξη του τόπου μας, στη Γορτυνία που όλοι αγαπάμε».

 

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

 

Δήμαρχος Γορτυνίας

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΔΗΜΟΥ_ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ_2023

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr