Μαν. Δολιανίτης: "Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Το ποτάμι της Νέας Πορείας για τη Νότια Κυνουρία δε γυρίζει πίσω"

Σεπτεμβρίου 01, 2023 0
Μαν. Δολιανίτης:
Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη Νέα Πορεία στη Νότια Κυνουρία έγινε χθες ( 31/8/2023 ) με την επίσημη κατάθεση της λίστας των υποψηφίων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας.
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα προχωράμε σταθερά, δημιουργικά και…

Με τα πρόσωπα που συνθέτουν το ψηφοδέλτιό μας είμαστε σίγουροι ότι η αλλαγή πορείας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.
Καλούμε όλους τους πολίτες να αξιολογήσουν τα στελέχη μας, να διαβάσουν το πρόγραμμά μας που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και με νηφαλιότητα να επιλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή.

Εμείς για το μόνο που μπορούμε να δεσμευτούμε απέναντι σε όλους είναι ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου και να τον οδηγήσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους που στελέχωσαν αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης και να τους ευχηθώ καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους μαζί  αλλά και στον καθένα ξεχωριστά. Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Το ποτάμι για τη Νέα Πορεία στη Νότια Κυνουρία ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω. 


Μανώλης Δολιανίτης
 Υπ. Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
1/9/2023

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr