«Μνήμες κατοχής...nichts φαϊ» εκδήλωσης ιστορικής αναδρομής στην Τρίπολη (pics-vid)

Οκτωβρίου 27, 2023 0
«Μνήμες κατοχής...nichts φαϊ» εκδήλωσης ιστορικής αναδρομής στην Τρίπολη (pics-vid)
Την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, το Πολεμικό Μουσείο και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, διοργάνωσαν μια εκδήλωση με ιστορικό περιεχόμενο με τίτλο «Μνήμες κατοχής.
..nichts φαϊ», στο χώρο του Μουσείου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, να μάθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για το έπος του '40 καθώς και για τις δυσκολίες που υπήρχαν εκείνη την εποχή.

ekdilosi polemiko

Στην αρχή, η εκπρόσωπος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης και ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης, απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν για την εκδήλωση.

Στη συνέχεια, απέδωσαν λογοτεχνικά κείμενα των συγγραφέων τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης. Κώστας Μακρής και Γιάννης Αγγελάκος και οι μαθήτριες Νεκταρία Καρδαρά, Νάγια Κούσουλα, Φρειδερίκη-Ευγενία Λαμπροπούλου, Σταυρίνα Μαντά, Πηνελόπη-Νεκταρία Σπανού και Μαίρη Τότση.

ekdilosi mouseio

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση, με επετειακά τραγούδια από τις μαθήτριες Πηνελόπη-Νεκταρία Σπανού στη φωνή, Μαίρη Τότση στην κιθάρα και την Νάγια Κούσουλα στο αρμόνιο.

Η εκδήλωση έκλεισε, με προβολή βίντεο που γυρίστηκε στο Μεγάλο Καφενείο, με ζωντανές μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν ως παιδιά τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής.

 mousiki

DSC 1525ekdilosi

fotopoulos

#VIDEO #εκδηλωση #πολεμικό_μουσείο_Τρίπολης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr