Πρώτος αγώνας Τυφεκίου Μεγάλου ΔΙαμετρήματος 5x400 Benchrest στην Τρίπολη

Νοεμβρίου 22, 2023 0
Πρώτος αγώνας Τυφεκίου Μεγάλου ΔΙαμετρήματος 5x400 Benchrest στην Τρίπολη
Ο πρώτος αγώνας Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος 5x400 Benchrest στην Τρίπολη είναι πλέον γεγονός!

Την Κυριακή 12/11/2023 ο Σ.Ο. ΠΕΛΟΨ σε στενή συνεργασία με τον Α.

ΣΚ.Ο.ΤΕΓΕΑΣ έφεραν εις πέρας ακόμα μια μεγάλη πρόκληση, ανεβάζοντας τον πήχη στα αγωνίσματα των ραβδωτών τυφεκίων στην απόσταση των 400 μέτρων.

Η αυξημένη δυσκολία που "υπόσχεται" αυτό το αγώνισμα προσέλκυσε καλούς φίλους σκοπευτές από Μακεδονία, Αιτολοακαρνανία, από Πελοπόννησο και Αττική και τράβηξε το ενδιαφέρον και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας με την επίσκεψη του καλού φίλου Γιάννη Τζανάκου -Ειδικού Γραμματέα ΣΚ.Ο.Ε.- να μας τιμά στην φρέσκια αυτή προσπάθεια.

Τα ενθαρυντικά λόγια του, όπως και των συμμετεχόντων σκοπευτών, τα χρήσιμα συμπεράσματα από την όμορφη αυτή διοργάνωση σε συνδυασμό με την πολύ υψηλή ικανοποίηση που απολαύσαμε ήδη αποτελούν θεμέλιο για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη στον χώρο των τυφεκίων που δικαίως αποτελούν την κορωνίδα των σκοπευτικών αγωνισμάτων.

Οι εκπλήξεις από πλευράς επιδόσεων κράτησαν το ενδιαφέρον ψηλά και στο τέλος της ημέρας τα χαμόγελα και οι χειραψίες επιβράβευσαν την οργανωτική προσπάθεια και επισφράγισαν την υποστήριξη στην προσθήκη ενός ακόμα σκοπευτικού αγωνίσματος πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr