1η και 2η θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Vikos Babolat Open 2023

Νοεμβρίου 30, 2023 0
1η και 2η θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Vikos Babolat Open 2023
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ.
Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων στο τουρνουά…

Έχει γίνει θεσμός πλέον για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη η Συμμετοχή αλλά και η κατάκτηση διακρίσεων στο φημισμένο τουρνουά της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία Vikos Babolat Tennis Open. Την φετινή χρονιά ο Δαβίδ κατέκτησε την 1η και την 2η θέση στα μικτά διπλά με συναθλήτρια την Κατσαρίδου Θάλεια και στα μονά των 45+ αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης στα μικτά διπλά, μαζί με το αθλητικό του ζευγάρι, την Κατσαρίδου, κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τους Τζορμπανίδη και Γεωργάλα με 64, 75 και στον δεύτερο γύρο τους Βαφειάδη και Κοπανίτσα με 61, 61 μπαίνοντας την τετράδα του τουρνουά. Στον ημιτελικό επικράτησαν των Γεωργαλά και Αθανασιάδου με 64 64 και στον μεγάλο τελικό των Βαλογιώργη και Μποτσόλη με 63, 62 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στους αγώνες του μονού ο Δαβίδ σε 64άρι ταμπλό κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας στον τελικό από τον Ειλικρινή με 2-1 σετ (46, 64 4-10). Μέχρι την είσοδό του στον τελικό και την κατάκτηση της 2η θέσης ο Δαβίδ πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Πανταζή με 60, 60. Στον τρίτο γύρο ο Ζωγραφάκης κέρδισε τον Αχλάδα με 62, 60 και στην 8άδα τον Vidacovic με 60, 60. Στα ημιτελικά άνετη ήταν η επικράτηση του αθλητή μας με 60, 61 εξασφαλίζοντας του για ακόμη μια χρονιά την είσοδό του στον μεγάλο τελικό.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη για αυτή του την διπλή επιτυχία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα τελευταία μεγάλα τουρνουά, της χρονιάς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr