“A December to remember”| Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεκεμβρίου 07, 2023 0
“A December to remember”| Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για μια ακόμη χρονιά καλωσορίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων με δράσεις και εκδηλώσεις , προς όλα του τα μέλη, τόσο τα μικρά , όσο και τα μεγάλα.
Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας έναν…

Οι μικροί μας φίλοι, οι γονείς τους, αλλά και τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας μπορούν να πάρουν μέρος σε ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου μας.

Πιο συγκεκριμένα:

8/12 >> Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΔΑΚ Τρίπολης >> Η αρχή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα γίνει με τον καθιερωμένο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ομίλου μας, έξω από τα γήπεδα τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλου θα δοθούν οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις στα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου. Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο, που ευχόμαστε να φέρει νέες αγωνιστικές επιτυχίες στην ομάδα μας.

10/12 >> Αγωνιστικό Meet UP με ΑΣΑ Καλαμάτας >> Μία νέα δράση του ομίλου μας , που ξεκινά εκ νέου τον κύκλο της. Μια καινούργια δράση από τα παλιά, έρχεται στο προσκήνιο καθώς τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας θα βρεθούν για Χριστουγεννιάτικους φιλικούς αγώνες στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης, με τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Στην συνέχεια του 2024 θα ανακοινωθούν και άλλα τέτοια αγωνιστικά Meet Up με συλλόγους όμορων νομών της Πελοποννήσου.

13/12 >> To Know Us Better – Στο Τακίμι >>. Το τελευταίο για φέτος γλέντι ενηλίκων του ομίλου μας, με ζωντανή μουσική θα γίνει στο Τακίμι την Τετάρτη 13/12. Μια ακόμα τενιστική συνάντηση ενηλίκων εκτός γηπέδου, με σκοπό την γνωριμία, τόσο των ενήλικων μελών μας όσο και τον γονέων των παιδιών μας.

13 & 14/12 >> Santa’s coming to court >> O Άγιος Βασίλης έρχεται για δύο μέρες Τετάρτη και Πέμπτη (16:00 – 19:00) στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης για να αναμετρηθεί σε αγώνες επίδειξης τένις με μικρούς και μεγάλους.

16/12 >> Ξεκινά ο 1ος γύρος του Χριστουγεννιάτικου Εσωτερικού τουρνουά Juniors by Top Media με όλες τις ομάδες των μικρών μας αθλητών (Baby Tennis 3+, Mini Tennis 5+, Πορτοκαλί Επιπέδου, Πράσινου Επιπέδου, U12 ετών, U14-16 ετών και αγωνιστικής ομάδας.)

19/12 >> Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία >> Μια ακόμα εκδήλωση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με επίτιμους καλεσμένους στις εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ Τρίπολης τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Τρίπολης. Πολλά παιχνίδια, γνωριμία με το άθλημα και φυσικά άθληση και διασκέδαση για όλους.

20 & 21/12 >> Γιορτή και Χριστουγεννιάτικα δώρα για το Baby tennis και το κόκκινο επίπεδο στο ΔΑΚ Τρίπολης – Τετάρτη και Πέμπτη 16:00 – 17:00. >>

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η οργανωτική επιτροπή του μήνα “ A December to remember ” θα ενημερώνει όλους του ενδιαφερόμενους, με νέες ανακοινώσεις για τις ώρες διεξαγωγής και τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν.

Καλό τενιστικό μήνα σε όλους …

a december to remember 2023 1

#χριστουγεννα

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr