Τρίπολη | Το Θερινό Σινεμά αναβιώνει για 2η χρονιά

Ιουλίου 15, 2021 0
Τρίπολη | Το Θερινό Σινεμά αναβιώνει για 2η χρονιά
Ο Θερινός Κινηματογράφος αναβιώνει για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Τρίπολης, προκειμένου να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους με ενδιαφέρουσες ταινίες.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Καρούντζου σε δηλώσεις της, μίλησε για αυτή την προσπάθεια λέγοντας ότι είναι μια πετυχημένη δράση που γίνεται από τον Δήμο.

Η κ. Καρούντζου απηύθυνε ευχαριστίες στον κ. Σωτήρη Λαμπρόπουλο από τις σχολές Σταυράκου, για την συμβολή του να δοθούν δωρεάν ταινίες από τους σκηνοθέτες και να προβληθούν στον Θερινό Σινεμά.

Την επόμενη εβδομάδα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Τρίπολης, θα αναβιώσει η Γαλοελληνική ταινία ''Ενήλικοι στην Αίθουσα'', σε σκηνοθεσία Κώστα Γαβρά ενώ το παρών στην προβολή της ταινίας, θα δώσει και ο συγγραφέας Γιάννης Βαρουφάκης.

Σχετικά με την ανάρτηση του Ηθοποιού Γιώργου Ορφανού, για τις άθλιες συνθήκες που όπως είπε ο ίδιος αντιμετώπισε στο Θέατρο Άλσος Αγίου Γεωργίου, η κ. Καρούντζου σημείωσε ότι δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος καθώς ο χώρος ανήκει στον Σύλλογο του Αγίου Γεωργίου, λέγοντας ότι είναι ένας εξαίρετος χώρος επίσης, μίλησε για την συμβολή του Δήμου στην βελτίωση των υποδομών όπως είναι η επισκευή των καμαρινιών και η βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο Θέατρο, προκειμένου να είναι εύκολα προσβάσιμο στους επισκέπτες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι ταινίες στον Θερινό Σινεμά θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

217395913 633572711367196 4177820951635942255 n

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr